2777
2789
عنوان

وسواس خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 62 پست
عزیزم منم مثل تو بودم با این تفاوت که من صدبار از شوهرم دیدم راهش بالا بردن اعتماد بنفس خودته برا م ...

برای اعتماد به نفس کتابی خوندی؟ 

میشه معرفی کنی اگه آره 

این دنیا کلی بهم بدهکاره..💵🚙👗
بخاطر همینم به شوهرم نگفتم که اگه بتونم بدون اینکه خبردار شه بندازمش 

اولا این که این تصمیمتان بدترین کاره 

دوما این روزها که خودتون هم متوجه شدید تصمیماتتون عقلانی نیست و غیرعادی هستش همه تصمیماتتون رو با یه مشاور هماهنگ کنید یا یه دوست عاقل و مطمئن 

سوما این که از نظر مزاجی چطور هستید غلبه سودا ندارین ؟

چهارم این که از کجا شروع شد و به این فکر افتادید؟

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی قرآن میخونم یعنی انقدری که قرآن روم تاثیر داره حرف های روانشناسو دکترو این چیزا تاثیر ندار ...

باید بری پیش روانشناس ریشه ای درمان کنه بقیه ی موارد حتی قرآن لحظه ای حالت رو خوب میکنن

بله حق باشماس ولی واقعا شرایط خیلی سختیه هیچ کدوم از فکرهام دست خودم نیس

کاملا درکتون میکنم

اما واقعا  راهی جز اون راه نیست.

موفق باشین ان شاءالله 

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
روانشناس خوب پیدا کن نه مشاور 

جفتشونم رفتم عزیزم باید میرفتم روانپزشک تا واسم دارو تجویز کنه ک از بی احتیاطی حامله شدم دارو دیگه نمیتونم مصرف کنم

همین که قبول داری خیانت نمیکنه فقط میترسی که خیانت کنه خوبه یعنی اینکه مطمئن هستی این فکرا خیالات شماست  پس سعی کن که هرچه زودتر بيخيال  بشی وگرنه خودت اونو با کارا ورفتار هاتون باعث میشید خود بخود بحق خیانت تو دهنش شکل بگیره وبهش فکر کنه حالا اگه زیادی بهش فشار بیاری گزینه لجبازی هم تو ذهنش فعال میشه وهمه چی آماده خیانت میشه کافیه یکی هم سرراهش قرار بگیره وتمام پس خیلی سریع خودتونو قانع کنید که دست از فکر وخیال واهی بردارید تا دیر نشده 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بهت پیشنهاد میکنم همین لحظه از این سایت بری و لغو کاربری کنی ، با شرایطی تو داری تو ۲۴ ساعت اینجا ۲۴ ...

توی تاپیک های خیانت که اصلا جرات نمیکنم برم ولی تاپیک های دیگه رو میرم یکم سرگرم شم کمتر فک کنم

منم مثل شمام فقط با این تفاوت که من پسرم و ازدواج نکردن  همیشه میترسم ازدواج کنم و زنم بهم خیا ...

واقعا خیلی خیلی شرایط سختیه به هیچ وجه تا درمان نکردید ازدواج نکنید

جفتشونم رفتم عزیزم باید میرفتم روانپزشک تا واسم دارو تجویز کنه ک از بی احتیاطی حامله شدم دارو دیگه ن ...

نه عزیزم روانشناس باید بری شما

ولی واقعا باید بگردی روانشناس خوب پیدا کنی چون روانشناس بی سواد زیاده

اولا این که این تصمیمتان بدترین کاره  دوما این روزها که خودتون هم متوجه شدید تصمیماتتون عقلانی ...

بله میدونم تصمیمم اشتباهه ولی تا وقتی درمان نشدم چرا یه بچه رو بدبخت کنم این طرز فکرها از زمان قبل ازدواج که باشوهرم دوست بودم داشتم ولی بعداز ازدواج بدتر شد

خیلی واقعا بعضی وقتا دلم خیلی براش میسوزه

عزیزدلم اینطوری داری خودتو اذیت میکنی 

اصلا این فکرا رو نکن 

ببین تو با این کار بیشتر شوهرتو به سمت خیانت سوق میدی ... قضیه ش میشه آشِ نخورده و دهن سوخته ... با خودش میگه من چه خیانت بکنم چه نکنم در نظر خانومم خیانت کار هستم  و... 

شاید نی نی سایت روت تاثیر گذاشته ... اینقدر اینجا تایپیک خیانت میزنن که آدم حالش بهم میخوره ... 

ولی به خداااا همه مرد ها خیانتکار نیستن ... همه ی زن ها بد نیستن ... وقتی شوهرت خوبه و دوستت داره بچسب به زندگیت و لذت ببر ... یه دوره مشاوره برو حتماااا 

دلتو بسپار به خدا ... 

همین که قبول داری خیانت نمیکنه فقط میترسی که خیانت کنه خوبه یعنی اینکه مطمئن هستی این فکرا خیالات شم ...

بله خودشم میگه تو یه چیزهایی رو میندازی تو سر من ک من اصلا تاحالا از ذهنمم نگذشته