2777
2789
عنوان

توی عروسیم لباس سفید پفی پوشیده !!!

510 بازدید | 47 پست

سلام خانوما خوبید ؟

دیشب عروسی دخترخالم بود... 

دختر خالم ۲۳ سالشه و دختر عمه ی مادرِ دوماد هم دعوت بوده به این عروسی . وقتی اومد توی تالار یه لباس سفید تنش بود که تنگ بود یه جورایی با گل سفید طوری و نگین مشکی تزیین شده بود  حسابی هم آرایش کرده بود. 

با پررویی تمام هم با مامانش کلی فضولی کردن و میخواستن ته و توه همه چیو دربیارن

هیچ کس هم هیچی نگفت بهش تازه دختر خالم اعتراض کرد گفتن داری بزرگش می‌کنی عروسیتو خراب می‌کنی. 

دختره تقریبا ۳۱ سالش اینا بود. 

من خواستم برم لوازم آرایشی ای چیزی بمالم به لباسش بهم گفتن نکن تروخدا شر میشه و ... 

دخترخالم خیلی خیلی خیلی ناراحته ولی صداش در نمیاد 

چطوری بهش کمک کنم ؟ چی بگم آروم بشه ؟

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثه لباس عروس بود؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
😐حالا مگه چیشده

به جز عروس معمولا کسی نباید سفید بپوشه 

این فرهنگ همیشه رعایت شده بین ما

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

فقط تو که میخواستی لوازم ارایش بمالی😂

همجین دخترخاله ای میخوام

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بنظر من عیبی نداره واقعا 

این جوی هست ک مجازی انداخته تو ذهن همه 

توی عروسی عروس دوم سلطنتی انگلستان . عروس اولش یه لباس سفید پوشیده بود خواهر خود عروسم سفید پوشیده بود واقعا چ عیبی داره اخه 

هیچ لباس سفیدی ب پای لباس عروس نمیرسه اخه

چقدر بزرگش کردن 

عروسی هم تموم شد دیگه الان میخواین چکار کنید 

یک مامان پرسپولیسی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️.          یک دختر خوشگل دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍         یکی هم تو راه🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
فقط تو که میخواستی لوازم ارایش بمالی😂 همجین دخترخاله ای میخوام

اگه بدونی دخترخالم چقدر ناراحت بود چون قشنگ معلوم بود دختره از قصد پوشیده بود