2777
2789

من سال های اول که رفته بودم مدرسه اصلا نمی‌خواستم هیچ دوستی داشته باشم چون اعتقاد دارم مانع درس میشه کلا مدلم اینجوریه، دوستام خیلی درون مدرسه ای نیستن ولی چند نفر تو مدرسه خیلی اسرار داشتن که باهاشون دوست بشم و اگه قبول نمی‌کردم جلوم توی مدرسه خراب میشد ، و اونا هم ناراحت میشدن ، من سعی میکنم تو مدرسه دشمنی نداشته باشم تا بتونم زمانی که کاری دارم ازشون استفاده کنم ،میدونم کار درستی نیست ولی به کسی ظلم هم نمیکنم 

اینا خیلی اسرار کردن منم گفتم باشه اولا خیلی صحبت میکردند و حرفای جالبی مییزدن در کل خوب بود ، منم آدم پایه ایم اگه با کسی دوست بشم ولی خب به ندرت با کسی دوست میشم یعنی تو دوستی عین حالت عادیم به فکر منافعم نیستم در این حد ولی بازم محتاطم 

بعد اینا بعد یه مدت بدون هیچ دلیلی سرد شدن حرفی نمیزنن در حالت عادی ولی هنوز خودشونو دوستم نشون میدن الان کل کلاس فکر میکنن اینا دوستم هستن و خب خیلی تخریب میکنن یعنی یکی ازم می پرسه نظر تو چیه اونا که کنارم نشستن میگن هیچی این اصلا چیزی از احساس نمی‌فهمه باور کنید هرگز خودمو بی احساس نشون ندادم ، اینا هنوزم دارن خودشونو دوستم نشون میدن در حالی که نیستن انگار دارن هم خودشونو گول میزنن هم منو زنگ میزنن بهم یه سوال میپرسن ولی قبل اینکه حرفم تموم شه قطع میکنن 😐بعد. بهم پیام میدن ناراحت شدی؟ دیگه خیلی کوشی شونو جواب نمیدم ولی در کل دلیل این کارا شونو اصلااا نمی‌فهمم آقا من اصلا نمیخوام این دوستیو حتی دشمنمم باشن یا هیچ دوستی نداشته باشم مشکلی ندارم ولی تظاهر نکنن که باهام دوستان حتی دارن خودمو هم گول میزنن اصلا نمی‌فهمم چرا اینجوری شدن من هرگز کار نادرستی نکردم نمیفهممممم

می‌دونم خنده داره ولی.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع کن دوستیتو

خیلی وقته قطع کردم ولی ول کن نیستن هنوز خودشونو دوستم نشون میدن و خب جلوی بچه ها هست نمیتونم بی تفاوت باشم چون دید بچه ها نسبت بهم بد میشه باید بیشتر محتاط می‌بودم 

بیخیالشون شو بودن باهاشون فقط به روانت آسیب میزنه یه معلم داشتیم میگفت که توی دبیرستان خصوصا سال آ ...

من یادمه یبار ویدیوکال گرفتن دوستام باهام

دقیقا نیم ساعت فقط نگاشون کردم

حرف میزدن باهم نظر میدادن

من فقط نگا

و واقعا پشیمونم چرا باهاشون دوست شدم چون هم به روانم لطمه زد هم به درسم

من واقعا خیلی هواسم بود آخه نمی‌دونم چرا اینجوری شد ، هیچ جوره به فکرم نمی‌رسید که اولین بار که منو دیدن بخوان همچین کاری کنن هیچ منطقی براش پیدا نمیکنم هدفشون چی بود اصلا؟...

اين بار زنگ زدن تو وسط حرف زدن قطع كن . مثل خودشون رفتار كن . ناراحت هم شدن بگ آنتن يه دفعه رفت .&nb ...

این کارو کردم و خب چند وقت باهام دوست نبودن و تو کل کلاس پخش کردن که آدم بدیمو این داستانا 🤦‍♀️ آخرش این چیزایی که گفتن رو یه کاری کردم بچه ها فکر کنم اینا دارن شوخی میکنن ولی همین کارم نشون داد اره هنوز دوستیم 

من یادمه یبار ویدیوکال گرفتن دوستام باهام دقیقا نیم ساعت فقط نگاشون کردم حرف میزدن باهم نظر میدادن ...

وضعیت منم تو زنگ تفریحات همینه من همیشه همین بودم و مشکلی نداشتم ولی با این وضعیت مشکل دارم هرکاری میکنم نمیشه این وضعیت رو جمع کرد باید از اول بیشتر محتاط می‌بودم ولی هرجوری فکر میکنم نمیتونم هدفشونو از اولین باری که اومدن باهام دوست شن بفهمم

این کارو کردم و خب چند وقت باهام دوست نبودن و تو کل کلاس پخش کردن که آدم بدیمو این داستانا 🤦‍♀️ آخر ...

چرا حرف بچه ها برات مهمه؟ 

اگر دوست شدی باید برای دوستی هزینه بدی. اگر دوستات خوب نبودن هم باید قطع کنی . تمرکزت روی درست باشه

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻
چرا حرف بچه ها برات مهمه؟  اگر دوست شدی باید برای دوستی هزینه بدی. اگر دوستات خوب نبودن هم بای ...

من برای دوستی چیزی کم نمی‌ذارم هرگز ، ولی نمی‌فهمم فاز اینارو من اصلا اصلا هیچ کاری باهاشون نکردم بامن بد شن پس چرا دارن اینکارو میکنن نمی فهمم ، من خیلی وقته قطع کردم ولی قطع نمیشه ، حرف بچه ها برام مهمه چون وقتی تو یه جمعی هستی باید همرو با خودت خوب داشته باشی تا بتونی ازشون استفاده کنی این از نظر کار بدی نیست تا زمانی که به کسی صدمه نزنه ولی تو دوستی من اینجوری نیستم واقعا الان گیج شدم نمیفهمم

من برای دوستی چیزی کم نمی‌ذارم هرگز ، ولی نمی‌فهمم فاز اینارو من اصلا اصلا هیچ کاری باهاشون نکردم با ...

نمیشه همه چیز رو با هم داشت . فشار زیادی رو اینجوری باید متحمل بشی که همه ازت خوششون بیاد. چه نفعی میتونن داشته باشن؟ اصلا درست نیست به آدما به شکل ابزاری نگاه کنی. 

نمیشه همه چیز رو با هم داشت . فشار زیادی رو اینجوری باید متحمل بشی که همه ازت خوششون بیاد. چه نفعی م ...

درواقع ما همه برای هم ابزار هستیم من با دوستام هرگز همچین رفتاری ندارم و برای بقیه هم کاری نمیکنم که بهشون آسیب بزنن و فایده هم برام دارن، فشارش زیاد نیست ، یعنی تا الان که زیاد نبود ولی امسال .... من فقط نمی‌فهمم اونا چرا همچین کاری کردن 

درواقع ما همه برای هم ابزار هستیم من با دوستام هرگز همچین رفتاری ندارم و برای بقیه هم کاری نمیکنم که ...

من اینجوری به اطرافیانم نگاه نمی‌کنم. که ابزار هستن و اگر کسی درمورد اینجوری فکر کنه ناراحت میشم. حقیقت اینه که شما با دوستات خیلی تفاوت داری و اونا نمیتونن این تفاوت ها رو هضم کنن نوع تفکر و جهان نگریشون شاید با شما فرق داره‌