2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک خواستگاری رفتنم از همتون ناراحتم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 46 پست

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd2CvoHqkpuERwf6k5AEoJ_hviFD18uz1uUU2RLuTc7SYI-hA/viewform?usp=sf_link

با سلام، پرسشنامه حاضر مربوط به پایان‌نامه کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی خانواده و با هدف شناسایی عوامل تاثیرگذار در زندگی زوجین است.

زمان تقریبی پرکردن این پرسشنامه ۱۵ دقیقه است؛ اگر متاهل هستید و با همسر خود زندگی می‌کنید می‌توانید با پاسخ به سوالات این پرسشنامه، مارا در این پژوهش یاری فرمایید.

کلیه اطلاعات و پاسخ‌های شما نزد محقق،محرمانه باقی خواهد ماند و شما به صورت کاملا ناشناس در این پژوهش شرکت خواهید کرد.

با سپاس و احترام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک قبلتو خوندم خیلی ناراحت شدم واقعا ولی دخترای ۱۵۴ تا ۱۵۸ اوکیه چرا خواستگاری اونا نمیری ؟ و این ...

خب دوس دارم با دختری ازدواج کنم که قدش بلند باشه لااقل بچه هام اینده مشکلات منو نداشته باشن

تاپیک قبلیم سر بزن

خوندم واقعا راست گفتی دختر میخواست خفه ات کنه.چقدر وحشی.دخترای الان چرا اینجورین

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

قد کیلو چنده؟

حرف اولو الان پول میزنه.پوووووول.

چَپِت که پر باشع؛ قد دیگه به چشم نمیاد.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

خواهرانه میگم که شما باید برین خواستگاری افرادی ک قدشون ۱۵۰ ایناست حتی اگه الانم یه خانم قد بلند قبول کنن و با شما ازدواج کنن بعدا به مشکل میخورین قبل از رفتن به خواستگاری اول فرد مورد نظر رو ببینید اگر از هر لحاظ جور بودین پا پیش بزارین

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰
خب دوس دارم با دختری ازدواج کنم که قدش بلند باشه لااقل بچه هام اینده مشکلات منو نداشته باشن

اگه با دختر قد بلند ازدواج کردی بچه هات ب تو رفتن اونوقت میخوای چیکار کنی.ربطی نداره ببین قسمت چی میشه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

یعنی شوهر دختر خاله من قدش 157 دکتره 

دختر خالم که دکتره اونم گرفته

اگه شغل خوب داشته باشی قدت مهم نیست

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

شاید ناراحت بشی ولی حقیقت رو میگم بهت دختر قد بلند سخت با شرایط شما کنار میاد.با یکی مثل خودت ازدواج کن و بچه ا هاتو از بچگی تخت نظر دکتر نگه دار

هزارمین کاربری 😬😬😬