2777
2789

من همسر اولم فوت شدن یکسال از فوتش نگذشته بود پدرم ب زور و لج منو شیرینی خورده ی پیرمرد که کتک کاری میکرد کرده بود منم فرار کردم و مستقل شدم الان تقریبا یک سال و نیمه ک مستقل زندگی میکنم این مدت با یه نفر در ارتباطم حدود یک سال و قول ازدواج بهم داده

امروز بهم گفت فردا باهم حرکت کنیم و بریم پیش پدرت تا کاملا رسمی بشه اگه خودت تنها بری احتمال داره بکشنت و........ولی من باشم حیا میکنن و....یا پولی ک از اون اقای شیرینی خورده دزدی رو بر میگردونم لازمم نیس با پدرت حرف بزنی من خودم توضیح میدم 

بنظرتون باهاش نامزدم *(عقد نیستیم )برگردم پیش پدرم؟؟؟

من اصلا بهش(نامزدم) اعتماد ندارم میترسم باهاش تنها جایی برم 

از اون طرف نمیدونم چطوری با پدرم چشم تو چشم بشه چطوری توضیح بدم 

حالم خیلی بده کمکم کنید دارم دیونه میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با نامزدت میتونی بیشتر اشنا شی و مطمئن بشی خودتون عقد کنین چرا به پدرت بگی اصن؟

بی کس کار ک نیستم پسره به خانوادش نگفته من با خانوادم اختلاف دارم میخوان بیا خاستگاری و..... مراسمات دارن و.....

پسره اهوازه من ی بار نرفتم تو تمامه عمرم مجازی اشنا شدیم باید خانوادم رو بفرستم تحقیق

هرچقدر پدرم بد باشه باید ازم باخبر باشه تو تمامه دنیا کسی معتبر ترو تیکه گاه تر از خانوادم ندارم درسته باهام قهریم ولی استخونش رو ب سگ نمیبازم ک

مادرم فوت شدن  خواهرام همه متاهلن

الهی عزیزم..خدارحمتشون کنه🥺

بنظرم قبلش بایه بزرگتر تلفنی حرف بزن مثلا عمو ودایی و..اگه داری و خوبن بهشون بگو...یاکه اصلا بیخیالشون شو عقدکن کنارهم انشالله خوشبخت باشین

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️