2777
2789
عنوان

ازخواب ک بیدارم کنن جنی میشمم

231 بازدید | 18 پست

خواب ک بودم ازخواب بیدارم کردن،بعدش ن تونستم برگردم بخوابم،ن کاری انجام بدم ،بشدددددت عصبانی وکفریمم،ازکارامم عقب موندم ولی ازشدت عصبانیت نمیتونم انجامشون بدم باهیچکیم حرف نمیزنم😑😑

شماهم اینطوری میشین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی تو دستشویی باشم و یکی صدام کنه اینجوری میشم 😂

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

لطفا آخرین تاپیک منو گزارش بزنید اجرتون با امام زمان

گل قشنگم کسی اجازه نداره تاپیکی رو گزارش بزنه به درخواست استارتر .مگر اینکه تاپیک سیاسی یا  ج .نسی و قومیتی و....... باشه در غیر این صورت ۳ روز تعلیق میشیم.

نباید تاپیک هایی که مورد ندارن گزارش زد♥️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

😂وای

والا خو 😂🚶🏼‍♀️

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷