2777
2789
عنوان

لعنت به غذای ایرانی🤣

694 بازدید | 30 پست

چقد طول میکشه اخه.

مهمون دارم از یازده شروع کردن الان شد بشینم رو زمین کمرم له شد. حالا خارجیا یه پاستا میپزن یه ربع میشه🤣 تو فرهنگ غذایی ما کل روزمون تو اشپزخونه تموم میشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید دست تو کنده  من ساعت ۱ قرمه سبزی درست کردم ساعت ۳ خوردیم

والا من قرمه سبزی اگه از صبح زود نپزه میذارم فرداش بخورم اونی که تو دوساعت میپزه رو قرمه سبزی حساب نمیکنم!!!! حداقل هفت هشت ساعت باید با یه شعله ی خیلی خیلی خیلی کم جا بیفته! 

آره واقعا.حتی آدم مهمون هم نداشته باشه واسه خودشونم بخواد شام بذاره نصف روز باید تو آشپزخونه باشه.کل ...

من کارمندم بازم همونقد که قبلا خانه دار بودم تو اشپزخونه ام. بعد از کار تا اخر شب.

چی پختی حالا خانووم

برنج ساده و باقالی پلو. خورشت بادمجان با گوشت و بامیه، خورشت مرغ، سالاد ماکارونی، سالاد فصل، ژله، ماست و خیار، سیب زمینی تنوری و دورچین مرغ اماده کردم. خسته شدم:((

والا من قرمه سبزی اگه از صبح زود نپزه میذارم فرداش بخورم اونی که تو دوساعت میپزه رو قرمه سبزی حساب ن ...

مزه فرقی نداره فقط سبزیش باید خوب سرخ باشه.بعد اونجوری گوشت له میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا