مهمون دارم از یازده شروع کردن الان شد بشینم رو زمین کمرم له شد. حالا خارجیا یه پاستا میپزن یه ربع میشه🤣 تو فرهنگ غذایی ما کل روزمون تو اشپزخونه تموم میشه!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید دست تو کنده من ساعت ۱ قرمه سبزی درست کردم ساعت ۳ خوردیم
قرمه سبزی که کمِ کم ۶.۷ ساعت قل نخوره قرمه سبزی نیست
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
شاید دست تو کنده من ساعت ۱ قرمه سبزی درست کردم ساعت ۳ خوردیم
۲ساعته؟؟؟
من همیشه ساعت ۱۲ ظهر میذارم با شعله کم تا ساعت ۸ونیم خوب جا بیفته
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست
۲ساعته؟؟؟ من همیشه ساعت ۱۲ ظهر میذارم با شعله کم تا ساعت ۸ونیم خوب جا بیفته
منم مثل شما ولی همه عادت ندارن غذای خوببخورن و برای غذا پختن وقت بذارن من کسیو دیدم لوبیا خشک و گوشت و سبزی و پیاز رو میریزه تو زودپر و یه ساعت و نیم بعد میخوره و همیشه هم از قرمه سبزی های خودش تعریف میکنه🤣🤣
منم مثل شما ولی همه عادت ندارن غذای خوببخورن و برای غذا پختن وقت بذارن من کسیو دیدم لوبیا خشک و گوش ...
اره منم خورشت ۲ساعته رو نمیتونم حضم کنم
من تمام خورشتامو ۷تا۸ساعت باید بذارم خوب جا بیفته
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست