2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ پولی بهم نداد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 72 پست
ببین براش آبرو داری نکن  به شوهرت بگو  بگو وای همه گفتن  چه جراتی داری دست خالی جا ...

همیشه یه مقدار پس انداز میکردم واسه این روزا ولی الان یهویی شد

هربار واسه دو قرون باید یه ماه بگم تا بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی موندم  تو نامزدی و عقد متوجه رفتارا و خساست ضوهرتون نمیشید ک بعد چن سال میفهمید خسیسه؟؟

خیلیا متوجه میشن میان نیتی سایتم تاپیک میزنن یه عده معلوم الحال میگن وای طلاق نگیر بعدا خوب میشه و ...‌

تکاپو برای نجات ✨️

میفهممت 

تا حرف از سرکار رفتن میشه میگن مگه چی کم داری یا مگه من مردم ولی هر دفعه سر پول دادن بازی درمیارن توام ازین به بعد هر پولی که ازش گرفتی نصفشو پس انداز کن یا اگه لوازم زنونه گرفتی پولشو دوبرابر بگو بهش ازت حساب کتاب نگیره 

لطفاً نگید کار درستی نیست و فلان چون جواب نمیدم فقط اینو بدونید گاهی اوقات آدما خودشون باعث میشن بهشون دروغ بگیم یا پنهون کاری کنیم

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خدایی موندم  تو نامزدی و عقد متوجه رفتارا و خساست ضوهرتون نمیشید ک بعد چن سال میفهمید خسیسه؟؟

خسیس نیست فقط واسه پول دادن به من خسیسع خصوصا الان که میدونه قراره برای خونه پدرم خرج کنیم

تو این دوازده سال اولین باریه که قرار بود پول بذاریم چیزی بخریم اینجوری کرد همیشه خودم یکم پس انداز میکردم اگه چیزی میخواستم باهمون میخریدم

ولی خونه پدرش که میریم به اندازه یه ماه خرید میکنه

مردی که نمیذاره زنش بره سرکار و جلوی پیشرفتشو میگیره کنسله

همسر من نزاشت برم سر کار ولی ازلحاظ مالی بهم سختی نمیده مگه اینکه نداشته باشه 

وقتی نمیزاره سر کار بره باید خودش جبران کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من شاغل بودم میزفتم عیادت مادروپدرش ازپول خودمکلی خریدمیکردم همشم جاریم میبرد دیگه جاریم گفت توکه عریبه نیستی نخرمن منظورحرفشو نفهمیدم.بعدابیکارشدم بابابزرگم بیمارستان بود که کلانیامد بعدرفتیم خونه اناناس ارزون بود اون وقتا یکی گرفت نمیدونی چه رویی بالااورد واسش تازه منظورجاریموگرفتم

ببخشید مقصر خودتونید

وقتی دوتا بچه داری یعنی اول زندگیت نیست

پس میشناسی همسرتو

یا باید تا الان قانعش میکردی میرفتی سرکار یه به زور ماهانه پول بگیری و پس انداز کنی

نشسته تو‌خونه و صدات در نمیاد سرت سوار شده

الانم به قول اون دوستمون ابرو داری نکن زنگ بزن که ابروت پیش همه رفت

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
خیلیا متوجه میشن میان نیتی سایتم تاپیک میزنن یه عده معلوم الحال میگن وای طلاق نگیر بعدا خوب میشه و . ...

والا من سنمم کمه باشوهرمم از دوران دوستی تا ازدواج کلا چن ماه بیشتر باهم نبودیم اما هم اخلاقاش دستم اومد هم فهمیدم خسیس نیست و خیلی چیزای دیگه ...فککنم مردم فقط میگه شوهرکنیم دیگ متوجه رفتارای طرف نمیشن اگرم بشن چشم پوشی میکنن و بعد چن سال تازه ب فکر طلاق میفتن

همسر من نزاشت برم سر کار ولی ازلحاظ مالی بهم سختی نمیده مگه اینکه نداشته باشه  وقتی نمیزاره سر ...

ببخشید اینو میگم مردی که نمیذاره زنش بره سرکار میخواد کاملا اون زن زیر سلطه ش باشه ، قدرت نداشته باشه که بعدها بتونه جدا شه و ادم بساز تری باشه

تکاپو برای نجات ✨️