2777
2789
عنوان

شوهرم هیچ پولی بهم نداد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1209 بازدید | 72 پست

چقدر بی انصافن بعضی اقایون

عزیزم من که شوهرم بهم پول میده و مشکلی با خرج کردنم نداره همیشه حداقل در حد ۲-۳ تومن پس انداز دم دستی دارم برا اینجور مواقع

شما هم از الان به بعد حواست باشه قطره قطره ازش بیشتر بگیر بذار رو هم واسه چنین شرایطی که لنگ اون نمونی

رک بگم ببخشید  زندگی با اینطور مردی  زن حریف می خواد  اگر زن زبلی نیستی باختی فقط ...

دو تا بچه دارم حتی پول نفرستاد دوتا خوراکی واسه اینا بخرم هربار میریم بقیه کلی جیز میز میارن اینام با اونا میخورن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا بچه دارم حتی پول نفرستاد دوتا خوراکی واسه اینا بخرم هربار میریم بقیه کلی جیز میز میارن اینام ب ...

وا چقدر مرد بی انصافیه اه 

تامیتونی تیغش بزن فقط دلت نسوزه این مرد پولش بیشتر اژ تو بچه هاش می خاد

از کجا جمع کنه ؟ این شوهره حتما حساب ریال به ریال داره

زبل نیست وگرنه من ازین بدتراشو دیدم زنه جمع میکرده 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
مگه چقدر میخاستی خیلی آدم خجالت میکشه 

خجالت چیه بابا

مرد اینطوری باید خیلیییییی پر رو باشی اتفاقا

براش 

چون این مردا خوراکشون این که زن خجالتی باشه که قشنگ بتازونن

ببخشید من اصلا درک نمی کنم زنی رو که بگه خجالت میکشم ازشوهرم پول بگیرم 

خیلی ببخشید ببخشید اون زن خیلی پس ساده لوح 

چطور میخوابس تو بغلش خجالت نمیکشی ولی ازش پول می خوای خجالتی میشی؟؟😐

خجالت چیه بابا مرد اینطوری باید خیلیییییی پر رو باشی اتفاقا براش  چون این مردا خوراکشون این ...

چی میگی شقایق میگم آدم جلو خانوادش خجالت میکشه مثلا خاهرا همه پول دادن شوهر و نمیگم 😂😂

شوهره منم همینه....تولد بچه های خواهرش از همه بیشتر کادو میده...ولی نوبت خانواده من که میرسه یه قرونم نمیده...اصلا نمیشه پول قایمکی داشته باشی..حسابه همه چی رو دارن...