2777
2789

حالا بیشتر بجه مدرسه ای ها رومیگم پسرمن کلاس اول میگه فقط باید شکلات صبحانه بزاری وگرنه نمیخورم نزارم تومدرسه گرسنه میمونه ،خب شکلات صبحانه هم گرونه چیکارکنم بنظرتون ازکحا بخرم یا چی بخرم یکم ارزون تردربیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشترسوپریالوازم قنادی فروشیافروشگاههازنحیره ای دارن سعی کن دراندازهابزرگ بگیری این کوچلوهاگرونترن من یکیوخریدم ۶۰۰  فکرکنم برایکماه کافیه چون توهفته شایدیکی دوبار شکلات صبحونه ببرن بیشتربقیه ساندویچادرست میکنم یکروزهمبریکروزهات داگ یکروز کوکتل یکروزمرغ یکروزپنیرگردوخیلی کم پنیرسبزی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چقده ک گرونه؟ بابا یکی بخر فقط واسه مدرسش بزار اگ هم نمیتونی خودت درست کن با پدر کاکاعو و روغن و کره ...

شیشه ۶۰۰گرمیش فک کنم ۲۰۰تومن،اخه میگم نخورین بمونه فقط برای صبحانه مدرسه ولی خب هی میارن میخورن سر۲روزتموم میشه

من شامی ازشب قبل مونده باشه یاکوکوسیب زمینی یاالویه داشته باشیم یه لقمه میزارم نون وپنیروسبزی 

نون وپنیروگوجه خیار یاسیب زمینی سرخ کرده باگوجه وخیارشورلای نون 

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

من شامی ازشب قبل مونده باشه یاکوکوسیب زمینی یاالویه داشته باشیم یه لقمه میزارم نون وپنیروسبزی نون وپ ...

اونم خوبه ولی معلمشون گفته چیزی نزارین که بو دارباشه وبقیه بچه ها دلشون بخواد

شکلاتشو خودت درست کن

شوخی میکنی دیگه الان هرچی خونگیشو بخوای درست کنی گرونتر در میاد

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰