2777
2789

تا ما بچه بودیم واژه ای بنام مادر مقدس بود و چیزی جز احترام ندیدن مادرا 

حالا که خودمون بچه دار شدیم تشبیهمون میکنند به حیوون 

پیرو تاپیک اون کاربر 

بیچاره دهه شصتی ها 

هععععععی

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حیوون ؟من اون تاپیکو ندیدم .ولی به نظرم دوران شما بهتر بود ما هفتاد یا و هشتادیا خوردیم به تورم و گرونی و بدبختی و..

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

ولی من بازم ترجیحش میدم به دهه هشتادی بودن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اونا ی عده بیشعور و نفهمن شما جدی نگیر

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
چرا حیوون ؟من اون تاپیکو ندیدم .ولی به نظرم دوران شما بهتر بود ما هفتاد یا و هشتادیا خوردیم به تورم ...

این کشور همیشه تورم بوده 

همون موقع ها هم ما هیچی نداشتیم

الآنم که بدبختیم

چرا انقد بزرگش میکنید و پر بال میدین به این قضیه 

دور و بر من که هنوزم همه احترام میزارن به بزرگترا و چیزی تغییر نکرده   اگر بچه هاتون  بی ادبی و بی احترامی میکنن  مشکل از تربیتشون هست 

نمیدونم درباره کدوم تاپیک حرف میزنی اما به حرف های مفت یه عده بی شخصیت و بی فرهنگ که  متاسفانه تو سایت زیادن اهمیت نده تمام

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔