2777
2789
عنوان

دیگه دست ودلم ب نذری دادن نمیره😔

564 بازدید | 23 پست

چن سال پیش بچه ام یه مشکلی داشت گفتم اگه خوب بشه ودل بچه ام شاد بشه همیشه روز دختر نذری میدم اما امسال فهمیدم بچه ام یه مشکل خیلی بزرگتر داره ک احتمال داره همیشه دلش غصه دار باشه دیگه امسال نمیخوام نذری بدم

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده شاید رفع بلا شد

نذر کرده بودم ک دل بچه ام شاد باشه منم هرسال نذری بدم وقتی قراره بچه ام همیشه غصه بخوره چ فایده

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
زیر نذرت نزن امتحان الهیه شاید

چقد دیگه امتحان الهی؟داغون شدم دیگه 

ببین اینا همش امتحان خداست انشاءالله که سر بلد از این امتحانا بیرون بیایم  انشاءالله که د ...

ممنون عزیزم 

بچه ام پسره

مشکل دقیقا چی بود ک حل شد و مشکل الان چیه؟ شاید ربطی ب همندارن

هیپوسپادیاس داشت الان فهمیدم سی پیه🥺

نذر کرده بودم ک دل بچه ام شاد باشه منم هرسال نذری بدم وقتی قراره بچه ام همیشه غصه بخوره چ فایده

اصلا منطقی نیست مگه میشه یه آدمیزاد همیشه شاد باشه آخه

شما واسه بچت عاقبت‌به‌خیری بخواه ، بقیه‌شو بسپار به خدا

اصلا منطقی نیست مگه میشه یه آدمیزاد همیشه شاد باشه آخه شما واسه بچت عاقبت‌به‌خیری بخواه ، بقیه‌شو ب ...

یه بچه ی سی پی میتونه خوشحال باشه؟میتونم نگاش کنم وغصه نخورم؟

یه بچه ی سی پی میتونه خوشحال باشه؟میتونم نگاش کنم وغصه نخورم؟

سلام عزیزم خوبی؟پسرتون چند وقتشه و چه علائمی داشت که اول هیپوسپاد تشخیص دادن بعد گفتن سی پی هست؟پسر جاری من هم یکساله بود قلبش دچار التهاب میشه و بعدش انتوبه میشه و الان به مغزش آسیب جدی خورده و ۵ ماهه نه گردن میگیره نه دست و پاشو تکون میده البته یه دکتر مغز و اعصاب بردن گفته که خوب میشه آمپول و دارو داده که یکمی وضعیتش بهتر شده ولی نمیدونم واقعا خوب میشه یا نه آخه قبلش ۳تا دکتر گفته بودن که خوب نمیشه ولی این دکتر برخلاف بقیه گفته که خوب میشه یعنی امکانش هست؟؟

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت