2777
2789
عنوان

دیگه دست ودلم ب نذری دادن نمیره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 23 پست
سلام عزیزم خوبی؟پسرتون چند وقتشه و چه علائمی داشت که اول هیپوسپاد تشخیص دادن بعد گفتن سی پی هست؟پسر ...

سلام عزیزم خوب شدن بچه های سی پی خیلی سخته کاردرمانی وگفتار درمانی خیلی طولانی میخواد هزینه و وقت وحوصله و صبر میخواد ولی غیرممکن نیست من پسرمو میبرم حدا روشکر خیلی بهتر شده

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
سلام عزیزم خوب شدن بچه های سی پی خیلی سخته کاردرمانی وگفتار درمانی خیلی طولانی میخواد هزینه و وقت وح ...

خب خداروشکر چون من شنیدم سی پی خوب نمیشه بخاطر همون از شما سوال پرسیدم که کوچولوتون بهتر شده که خداروشکر گفتید بله

متاسفم،منو ببخش،دوستت دارم ،ازت ممنونم.                           خدایا بابت همه چی ممنونم ازت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبین؟پسرتون خوبه خداروشکر راه افتاده؟

سلام عزیزم اره خداروشکر راه افتاده ولی هنوز خوب راه نمیره و نمیتونه حرف بزنخ

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
خداروشکر یعنی هنوز تعادل نداره ؟ از نظر ذهنی چطوره

ذهنی خوبه خداروشکر اما هنوز زیاد تعادل نداره 

یه بچه ی سی پی میتونه خوشحال باشه؟میتونم نگاش کنم وغصه نخورم؟

میتونه خوشحال باشه بخدا میتونههههههه ناراحت نباش

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

میتونه خوشحال باشه بخدا میتونههههههه ناراحت نباش

خوشحالیه بچه های سی پی و پسرم آرزوی قلبی منه

خوشحالیه بچه های سی پی و پسرم آرزوی قلبی منه

اگه مادراشون خوشحال باشن اونام خوشحالن‌بخدا .ببین‌ فکر‌نکن ناراحته نه نیست تو پیرامون خود خودشون شادن باور کن حتی بچه ی‌من تو‌پیرامون‌خودش خوشحاله همیشه خنده به لب داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂