2777
2789
خدانکنه خواهری الهی بگردم چقدر سخت

بله خیلی سخته.ان شاالله خدا ب به بچهاش رحم کنه بنده خدا چند ماهه درگیره

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
الهی آمین انشالله گره کارت باز بشه خدا زندگیتو نجات بده برات کلی دعا میکنم

خیلی ممنونم خواهر عزیز خدا خیرت بده الهی هر چی از خدا میخای بهت بده 🤲🤲🤲🤲🤲🙏🌷

خدایاشکرت الهی هزاران بار شکرت🤲🙏🥰🌷💋💋💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم خواهر عزیز خدا خیرت بده الهی هر چی از خدا میخای بهت بده 🤲🤲🤲🤲🤲🙏🌷

فداتشم منم مشکل خودتو دارم برای منم دعا کن از طلاق برگردم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

برای شفای هما دعا کن وبرای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن و برای یاسمن که چشمش خوب بشه توکلاسش ودرسش خیلی موفق باشه ....اعتمادبه نفس بالا واینده بسیارخوبی داشته باشه....برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه میانترماش نمره کامل بگیره 

برای حاجتروایی و عاقبت بخیری  منو ابجیام دعا کن  @نون_بربریییی     @تنهاتری ...

مرسی عشقم 😍😘

به سلامتی اون رفیقی که مجازیه اما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچ کدوم از رفقای واقعیت به گرد پاش هم نمیرسن.......😌😌😍😍

ازدواج وخوشبختی دوتابرادرم...مشکل زمینم حل بشه....درامدمون زیاد بشه وهرگز پول کم نیاریم....برای یه بچه که معدلش بالای ۱۷بشه استرس نداشته باشه...زیارت امام رضا نصیبمون بشه وبیایم زیارتش 

حاجت روایی همه دوستان انشاالله 

خدایا مهربونم

یا امام رضا 

ممنونم که

دل تک‌تک ما را شادمیکنی و دست خالی برمون نمیگردونی

خدایا هرروز و هرلحظه منتظر معجزه ات هستم 

آمین یا رب العالمین 

دیر رسبدم

بازم میزی؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام استارتر زیارت قبول باشه  ببخش اگر میشه واسه شفای کامل من دعا کن به تازگی عمل جراحی داشتم ...

الهی همگی خوشبخت باشین  

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم رفتی دوباره 

ممنونم میشم یادم کنی ،امام رضا دستامو بگیر کمکم کن ،کامل کامل خوب خوب بشم یا امام غریبم 

اسمم مریم 

امام رضا جانم خودت ضامن همسرم وبچه هامو سلامتیمون شو می‌دونی که جز خدا و هم کسی وتو زندگی نداریم ،

کمکم کن سایه همسرم همیشه بالای سرمون باشه ،همیشه سلامت باشیم و بچه هام همیشه شاد ودر آرامش باشن 

امام رضا جانم کمکم کن دردام تموم بشه 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

برای حاجتروایی و عاقبت بخیری  منو ابجیام دعا کن  @نون_بربریییی     @تنهاتری ...

ممنونم عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم