2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نون_بربریییی   به عشقش برسه  @گمشده8804   با همسرش آشتی کنه  @sbmimi & ...

فداتشم مهربونم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱
فداتشم مهربونم

عزیز دلی❤️

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

ممنونم عزیزه دلم فدات بشم امام رضا ضامن خوشبختی هات بشه ..استاتر منم دعا کن ب عشقم برسم سهیلام ..همچ ...

برای استارتر و شما ب نیت امام رضا هشت تا توحید خوندم.

از محبتتون ممنون.⚘⚘⚘⚘

💞هیچوقت چیزیو ب زور از خدا نخوایم فقط بگیم اگه نمیشه ی جوری آرومم کن انگار تو گهوارم💞سر ارادت ما و آستان حضرت دوست💞💞که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست💞💞نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر💞💞نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست💞

سلام استارتر زیارت قبول باشه 

ببخش اگر میشه واسه شفای کامل من دعا کن به تازگی عمل جراحی داشتم و زیارت کربلا از امام رضا علیه السلام بخواه 

و  دعا کن مشکل داداشم حل بشه 

واسه خوشبختی دوستم دعا کن @دختر_شجاع_هستم

@برفدانه و @دختر_مهربون_باادب  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
عزیزدلمی مرسی ابجی جونممم بخدا فرشته اییی

خودت عشقی ‌.فرشته ای ..عزیزه دل منی ❤❤😘😘😘

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
آبجی نازمی برا مادر @قشنگی_شبهای_کویر   دعا کردم ان شالله حاجتروا بشن

فدای تو بشم گلم ..الان پرسجو شدم بنده خدا ۶ ساعته اتاق عمل هستن 

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
شکوفه به نیابت برگشت زندگیم از پای طلاق یاامام رضا برآن دعا کنید یاضامن آهو مددی الهی بحق آقا امام ر ...

الهی آمین انشالله گره کارت باز بشه خدا زندگیتو نجات بده برات کلی دعا میکنم

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

زینب

برای شفای کاملم دعا کن

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨