2777
2789

آره ولی دلیلش و الان یادم نیست زیاد پیش اومده اینجوری 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همین الان 

نامزدم رفت جایی من منتظر و آماده که برگرده بیاد دنبالم که بریم خونه شون ناهار بخوریم

الان زنگ زدم ببینم کجاست دیدم با دهن پر جواب میده. گفت اومدم خونمون دارم ناهار میخورم 

یادش رفته بود منم هستم 😔

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

اره ...20 روز پیش به نامزدم گفتم بیاد دنبالم بریم کافه ، توراه تصادف کرد و بعد از چند ساعت قلبم رو باخودش برد و برای همیشه رفت...الان از خودم متنفرم..

من اشرف مشغولاتم، همیشه مشغولم.

اره همین الانش از خودم بدم میاد دو‌هزار ته جیبم نیس وقتی یکی بم‌رو‌میزنه ازم پول میخواد با شرمندگی میگم ندارم انقد از خودم بدم میاد ک آرزوی مرگ میکنم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
اره همین الانش از خودم بدم میاد دو‌هزار ته جیبم نیس وقتی یکی بم‌رو‌میزنه ازم پول میخواد با شرمندگی م ...

چی میشد همه ادما پولدار بودن

این همه بدوییم اخرشم که میمیریم

دقیقا منم

فکر میکردم هیچ کی نمیفهمه منو 

چون با هیچ منطقی جور در نمیاد

بعد وقتی از خودم بدم میاد این جور موقعا فکر میکنم همه راجب من همین فکرو میکنن

و با همه سرد میشم و زبونم تند میشه

اونارم از خودم می رنجونم 

چی میشد همه ادما پولدار بودن این همه بدوییم اخرشم که میمیریم

هعی چی بگم خستم زندگیم پره حسرته از بچگی تا همین اللن فقط حسرت داشتم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖