2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصی برم بگیرم

نکن برو تحت نظر دکترت که برات ازمایش وسونو بعدش بنویسه که مطمین شی کانل دفع شده باشه بقایا نمونه 

از دوستم مایع تو رحمش مونده بود

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
شخصی برم بگیرم

نه لازم نیست به خودت صدمه میزنی تا سه چهارروز دیگه میفته اگه نیفتاد تا هفت روز حتما برو دکتر که چسبندگی نگیری 

بدن جنین مرده نگه نمیداره عجله نکن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عروس خالم اینجوری شده بود دکترش کفته بود برو خونه تا دوهفته دیگهدخودش میوفته  ده روز بعد سقط شد

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
نه نداش هیچی نه خون‌ریزی نه لکه بینی

خوب چون قلب نداشته دفعش راحت تره نگران نباش ممکنه خودش بیافته پیاده روی کن یکم اگر دیدی نشد دکتر قرص میده میافته نگران نباش

نه نداش هیچی نه خون‌ریزی نه لکه بینی

عزیرمیزی هرکاری دکتر گفت بکن گفت بستری بستری شو گفت تو خونه هم ک باید بری بیمارستان برات قرص بزارن بری خونه وگرنه خطرناکه ایشالا جاش سبز بشه به زودی یه سوال علائم حاملگی از بین نرفت ای اواخر?من ۷ هفتممه امروز علائم خیلی کم شده میترسم منم ۶ ماه پیش توقف رشد و سقط داشتم