2777
2789
جارو زدن حیاطی کا خودش اندازه یه باغ هست هر روز غذای کارگر اماده کردن هر روز ظرفهای بسیار شستن هم ...

ای کاش همون تهران می‌ماندید 

ما خودم الان داریم توی روستا خونه می‌سازیم واقعا دردسره غذای کارگر درست کردن ، باز حالا ما تو شهریم 

یکم فکر کنید سعی کنید از هنر هایی که داری مثل مثلا چیزی بافتن و ... اینا بازار یابی کنی پول به دست بیاری 

از بچه هات اگه پسر هم باشن واسه کارخونه کمک بخواه 

یا اصلا بلاگر شو، گوشی و نت که داری ، الان بلاگر های روستایی ویو زیاد میگیرن 

ψ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قوت

واقعا کارت زیاده

خیلی کنجکاو شدم بدونم چطور از فوق لیسانس دانشگاه تهران رسیدی به این شرایط؟؟!! 

خودتم از اول روستایی بودی؟

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزززم چطور ازتهران راضی شدی بری روستا ؟ خوب شما که فوق لیسانس هم داری میتونستی اینجا تهران شاغل بشی ...

من تهرانی نیستم

خودم اهل روستامروستاهای جنوب

عاشقتونم بچه های گلم
خدا قوت واقعا کارت زیاده خیلی کنجکاو شدم بدونم چطور از فوق لیسانس دانشگاه تهران رسیدی به این شرایط ...

آره اهل روستام

آخه مگه یه زن چقدر توان داره؟

معلم بچه هام باشم

نوزاد داری بکنم

کار خونه

مهمون داری

کارگر داری

نون تنوری

من حتی روزانه جلو در حیاط هم اب و جارو میزنم

تازه استرس و فشار کار مزرعه

عاشقتونم بچه های گلم
نمیرسیدم کارهام زیاد بود الان مجانی بیکار باشم به بچه های روستا یاد میدم دبیرعربی بودم

روستاتون دور از شهره؟من خودمم روستام ولی خب بیکارم زمینی چیزی ندارم بچه هم ندارم حوصلم سر میره از بیکاری

برای حل مشکلاتم صلوات بفرستین....ممنونم