2821
2789
عنوان

اعتیاد بابام

74 بازدید | 8 پست

من صبح ها خونه حدود یک ساعت تنهام مامانم بیرونن

همین موقع بابام میره توی اتاقش درو قفل میکنه و شروع میکنه به کشیدن تریاک 

هرررر روز یک ساعت تو خوته میکشه حالا بیرون از خونه رو که نمیدونم

سر بوش منو مامانم فهمیدیم 

مامانمم کاری از دستش بر نمیاد سر این موضوعم اصلا با من حرف نمیزنه ولی میفهمم چقدرررررر ناراحته 

بابام هم ادم ابرو داریه کسی که همه روش حساب باز میکنن ولی الان که وضعشو میبینم دلم میخواد بمیرم

منم دانش اموز کنکوری واااااقعا اذیت میشم 

هیچوقت هیچوقت تو زندگیم فکر نمیکردم بابای من به این مرحله برسه 

نمیدونم میفهمه که منم فهمیدم و براش مهم نیست یا متوجه نمیشه داره چیکار میکنه 

خیلی ناراحتم از اعماق وجودم 

چیکارکنم 

ولش کن درستو بخون  اهمیت نده ... اگه خودش بخاد ترک میکنه

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاملا حق داری اما روی زندگی ودرست تمرکز کن، و به خودت دلداری بده که بسیاری از کله گنده های مملکت در طول تاریخ تریاکی ها بودن البته تریاکی پولدارا مثل رضا شاه  

سراسر زندگی من معجزه بود 
بابامه  همه زندگیم همین خانوادس  چجوری ولش کنم

تو هیچ کاری نمیتونی بکنی 

فوقش

حرص غصه بخوری همش 

اونم براش اهمیت داشت ترک میکرد

عزیزم پدر خودم همین طور بود بعد چند سال همین مواد مغز شو داغون کرد مارو از خونه پرد کرد بیرون الآنم مامانم میخاد طلاق بگیره ...💔💔💔💔💔💔🙂🙂🙂🙂

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز