2777
2789
عنوان

کیا کوچولوئن مثل من 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 68 پست
اره انقدر ناراحت شدم بیشتر از،دست خودمم ک چرا نتونستم جوابشو بدم همیشه کارش همینه

اتفاقا باید جوابش می‌دادی و ببخشید میر...دی بهش ، تا دیگه از این به بعد از این غلطا نکنه 

نه با داد و گریه و جبغغ نه اصلا آتو میگیره ازت 

تو هم همونجا در جوابش جلو همه جوابش می‌دادی مثلا میگفتی مثل تو نیستم که رفتی سر تا پاتو عمل کردی و خودتو کوبیدی از نو ساختی اینقدر که که اعتماد به نفس نداشتی و از قیافه و هیکلت خجالت می‌کشید تو به من حسودیت میشه چیه داری منو تخریب می‌کنی که عقده ها درونی خودت قایم کنیم 

نکنه تو هم کوتوله ای بهت فشار اومد

نکنه توهم عقب مونده ای که فک میکنی بقیه هم عقب موندن؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم برو از کم عقل بودن خودت بسوز  دیگه جوابتو نمیدم تا آدم شی تو اگه عقل داشته باشی  ...

برو گمشو بابا تو اگه عقل داشته نمیومدی به یکی بگی عقب مونده 

خیلی بیشعوری عزیزززززززرزم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
برو گمشو بابا تو اگه عقل داشته نمیومدی به یکی بگی عقب مونده  خیلی بیشعوری عزیزززززززرزم

ولش کن عزیزم با اینجور آدما هرچی بیشتر بحث کنی بیشتر اعصابت رو خراب میکنی با احمق بحث کردن فایده نداره 😅😅

ولش کن عزیزم با اینجور آدما هرچی بیشتر بحث کنی بیشتر اعصابت رو خراب میکنی با احمق بحث کردن فایده ندا ...

یه آدم بیشعوریه که لنگه نداره