2777
2789
عنوان

کیا کوچولوئن مثل من 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 68 پست
آخی الهی نگران نباش ایشالا هم برا من یکی پیدا میشه هم برا تو 😅😅😅😅

من ۱۰ ساله ازدواج کردم 😂😂😂 چرا پیدا نشه برات قد کوتاه برای خیلی از پسرا جذابه. 

یاد فیلم فسیل افتادم 😁

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐😐😐😐 ابن طرز صحبت کردن درست نیست  عقب مونده اصلا به یه چیز دیگه میگن

دیگه واقعا آدم میمونه چی بگه منم لاغر م ۴۶ کیلو چند وقت پیش داشتم چایی میخوردم یکی برگشت تو جمع گفت بسکه چایی میخوری همینه ک(دستاش از هم سمت بدنش باز کرد)رشد نمیکنی بعدشم هرهر زدن زیر خنده‌.‌.‌واقعا بعصیا حرف زدنشون ......خب مگه قد و وزن دست خود آدمه حالا خانمه ازینا ک سرتاپا کوبیده 

دیگه واقعا آدم میمونه چی بگه منم لاغر م ۴۶ کیلو چند وقت پیش داشتم چایی میخوردم یکی برگشت تو جمع گفت ...

اره چقدررر بدم میاد واقعاا ، کسایی که این حرف ها رو میزنن کمبود دارن دوست دارن با تخریب دیگران کمبود خودشون جبران کنن

اره چقدررر بدم میاد واقعاا ، کسایی که این حرف ها رو میزنن کمبود دارن دوست دارن با تخریب دیگران کمبود ...

اره انقدر ناراحت شدم بیشتر از،دست خودمم ک چرا نتونستم جوابشو بدم همیشه کارش همینه

اتفاقا یه پسری  هست که عربه میگه پسرای قددبلند عرب عاشق دخترای کوچولوئن 😆😆

همه دوست دارن برا بارداری مشکلی نیس برات بنظرت 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
اره چقدررر بدم میاد واقعاا ، کسایی که این حرف ها رو میزنن کمبود دارن دوست دارن با تخریب دیگران کمبود ...

هرکسی با مدل حرف زدنش شخصیت خودسو میرسونه بهتره درجواب اینجور آدما سکوت کنی تا خودشون پتوجه حرف زشتشون بشن