2777
2789
عنوان

فردا عروسی داریم 😶خوابم نمیبره از خوشحالی 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 45 پست

عزیزم یاد بچه گیام افتادم واسه عروسیا فامیل همینطور ذوق داشتم آخه نزدیک به یک هفته هر شبش رو جشن داشتن.الان دیگه اون رنگ و بو رو نداره عروسی ها و خیلیم کم شده ،همه الان فرمالیته میگیرن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اینجوریم عروسی یا یه کار مهم یه جایی بخوام برم شب قبلش بیدارم از ذوق و استرس و توی روز هم قیافه ...

وای عین منی که 😆😆😆🤣 آفرین دقیقا همین ک هوا روشن بشه من یه بی حالِ بدونِ شارژم😑

ای جونم خیلی خوبه ک انقد خوش ذوقی عزیزه دلم 🥹😍سفرتون بی خطر کلی بهتون خوش بگذره مواظبه خودتون باشی ...

سلامت باشی عزیزدلم ❤️ فداتشم مهربونم ♥️♥️🤗🤗🥰🥰😍 انرژی مثبت کی بودی تووووو 🤗♥️♥️♥️♥️

عزیزم یاد بچه گیام افتادم واسه عروسیا فامیل همینطور ذوق داشتم آخه نزدیک به یک هفته هر شبش رو جشن داش ...

اره دقیقا قدیما همه چی حس و حال خوب و واقعی داشت الان دیگه هیچی حال نمیده اما من کلا از بچگی عادتم بوده این رفتار نمی‌دونم خوشحالییه ذوقه استرسه چیه 🤷