2777
2789

برادر شوهرم بچه آخر خانوادست پدر شوهرم هر چی داشت و نداشت زد به نامش خونه ماشین زمین به بقیه پسراش هیچی نداد الان بعد چند سال برادر شوهرم چنان از خودش تعریف میکنه که انگار با تلاش خودش اینارو جمع کرده مدام میگه من زرنگم من پشت کار دارم ماشین حریدم خونه خریدم زنم زرنگه ول خرج نیست در صورتی که زنش خیلی بی سلیقه و ول خرجه مدام توی جمع از زنش تعریف میکنه حیلی لجم میگیره منو شوهرم خیلی زحمت میکشیم ولی اصلا به جایی نمیرسیم خیلی دلم میشکنه آخرم شوهرم از من تعریف نمیکنه ولی اون زن بی اورزه شو با ستاره های آسمون یکی میدونه 😪دلم خیلی گرفته

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیکاریا،وارد ابن بازی کثیف نشو.اونجام تاییدش کن بذار دلش خوش باشه به زنش چیزی که تو میدونیو بقیه ام ...

دست خودم نیست خیلی حرص میخورم من از همه لحاظ از زن اون سرترم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

خدایا دورت بگردم دانلود یکی عین برادر شوهر ایشون ک واقعن ادم خوبی باشه

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
خدایا دورت بگردم دانلود یکی عین برادر شوهر ایشون ک واقعن ادم خوبی باشه

ولی اون اصلا آدم خوبی نیست خیلی دو رو و دو رنگه مثل زنای کوچه نشین میمونه حسود و بخیله فقط تعریف الکی میکنه منم حرص میخورم

بی عرضه 😁😁😁 آفرین به برادر شوهرت 🥰🥰چقد دوس دارم مردایی که توی جمع همسرشونو بالا میبرن

من همسرم همیشع پیش همه ازم تعریف میکنه حتی پیش همکاراش.

من اصلا ازاین کار خوشم نمیاد

میگم بحا اینکه پیش عالم وادم مزمو بدی حلو خودم اونقد بگو تامن سیر بشم چراپیش دیگران میگی  

[QUOTE=338345533]ولی اون اصلا آدم خوبی نیست خیلی دو رو و دو رنگه مثل زنای کوچه نشین میمونه حسود و بخیله فقط تعریف الک ...[/QUOTE

☹️☹️☹️☹️☹️☹️من ادم خوبشو میگم 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
من همسرم همیشع پیش همه ازم تعریف میکنه حتی پیش همکاراش. من اصلا ازاین کار خوشم نمیاد میگم بحا اینک ...

اگه یه نفر واقعا خوب باشه تعریفش به جاست حتی آدم خوشحال میشه ولی این مثل طبل تو خالی مدام تعریف الکی میکنه اینکه منو میسوزونه

[QUOTE=338345533]ولی اون اصلا آدم خوبی نیست خیلی دو رو و دو رنگه مثل زنای کوچه نشین میمونه حسود و بخ ...

پس ایشالله یه اکازیونش گیرت بیاد 

پس ایشالله یه اکازیونش گیرت بیاد 

عزیزم❤