۱۲ ساله ازدواج کردم از اول بدون جلوگیری تا ۴ سال باردار نشدم با دارو یه خارج از رحم باردار شدم که کامل شکمم رو باز کردن بخاطر خونریزی شکمی و یه لوله رحمی رو درآوردن . بعدش رفتم سراغ درمان و با ای وی اف باردار شدم یه دختر ۶ ساله دارم بعد دخترم بخاطر تنهایی دخترم تقریبا دو سال پیش بازم پروسه ای وی اف رو طی کردم و تعیین جنسیت دوقلو پسر باردار شدم الان یکساله شدن . تنبلی تخمدان دارم همیشه پریودام نامنظم و با تاخیر هست حالا دیشب بی بی زدم مثبت شد از ترس خارج از رحم صب رفتم سونو در کمال ناباوری و حتی ناباروری 😔😔
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
باردار بودم اونم ۷ هفته حتی قلبش هم تشکیل شده باورم نمیشه خدا چه حکمتی داره این همه سال نداد حالا که شرایط ندارم داده . رفتم دکتر گفت سقط خطرات خودش رو داره بارداری هم بمونی پر خطر هست چون تازه سزارین کردی . باورم نمیشه آخه چرا الان داده من با این بچه های یکساله با کلی مراقبت ازینور هم دخترم یکساله دیابت نوع یک گرفته نیاز به مراقبت داره حالا موندم چکار کنم . چون این همه با سختی باردار شدم کاشت کردم حالا این خودش بی خبر اینجور جا گرفته دلم نمیاد از یه طرف هم دوقلوهای کوچیکن نیاز به مراقبت دارن دخترم همینطور بعدش چی ..😭😭😭😭😭
فقط میگم سقطش نکن عین نا شکریه این دیگه واقعا هدیه خداست
خیلی دوست دارم ولی واقعا شرایط سختی دارم الان شاید اگه دو سال دیگه بود میشد . الان من این 7 ماه بچه هام رو چکار کنم دخترم مهر باید بره مدرسه نیاز به مراقبت داره . اصلا کمکی هم نداریم فقط خودم و شوهرم هنوز خستم نمیدونم چکار کنم