2777
2789
عنوان

یبوست باعث تشکیل کرم روده میشه؟

122 بازدید | 12 پست

سلام

من نزدیک سه ماه یبوست شدید داشتم در حدی که هرچقدر برای خارج شدن مدفوع تلاش میکردم به قلبم فشار میومد و موفق نمی‌شدم که مدفوع رو خارج کنم ممکنه مدفوع که توی روده ی من  چند روز بوده کرم ایجاد کنه؟

الان علائمی مثل سرگیجه و بی حالی و لرزش دست و پاهام رو احساس میکنم و معده م دچار مشکل شده احساس میکنم همش از عفونت روده س

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب درمان کن یبوستت رو حتما 

انجیر شب خیس کن صبح با آب بخور 

سبزیجات مخصوصا کاهو و اسفناج بخور 

هندونه بخور 

در نهایت اگر شکمت برای ۳ روز کار نکرد شیاف شکم کار کن بذار 

یبوستی که درمان نشه منجر میشه به‌عفونت روده ، و در مراحل پیشرفته به سرطان روده . شما فکر کن مدفوع توی روده بمونه هر چقدر اب داخل مدفوع هست جذب روده ها میشه و اون آلودگی وارد خون میشه و خون هم که به سراسر بدن در جریانه. مادر تمام بیماریها همین یبوسته. حتماً اساسی درمانش کن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خوب درمان کن یبوستت رو حتما  انجیر شب خیس کن صبح با آب بخور  سبزیجات مخصوصا کاهو و اسفنا ...

الان پودر ملین استفاده میکنم و انجیر هم میخورم ولی شک کردم گفتم شاید اون مدت باعث عفونت شدید شده چون زمانی که یبوست داشتم کمی بالاتر از ابتدای کولون بالارو روده م درد میگرفت

الان پودر ملین استفاده میکنم و انجیر هم میخورم ولی شک کردم گفتم شاید اون مدت باعث عفونت شدید شده چون ...

عزیزم تجمع اون همه مدفوع مریضت میکنه 

کرم‌که خود به خود به وجود نمیاد