2777
2789
عنوان

گفتم ب دعای دوستای گل نی نی سایتیا ایمان دارم بالاخره شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2388 بازدید | 206 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیتونم خستم وسواس فکری ولم نمیکنه طوری که نمیتونم کارامو پیش ببرم کارامو به تعویق میندازم هیچ تلاشی ...

انشای الله خدا بهت کمک کنه راهتو پیداکنی ولی تامیتونی خودت بتید ب خودت کمک کنی و بلندشی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خدایا شکرت دوستمو خوشحال کردی بااینکه نمیشناسمت و یه غریبه ای ازته دل برات دعا کردم کل روز ب یادت ب ...

عزیزدلمی مطمعنم ب وجود دعاهای دوستایی مثل شما خداجوابمو دادالهی بحق امام زمان هررررررحاجتی دارین براورده و بخیر بشه گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ان شا الله سالم و صالح و خوشکل باشه

مرسی عزیزمممممم

انشالله  که به سلامت  بغلش بگیری واسه منم دعا کن به عشقم  برسم 🙏🏻❤

انشای الله بهترینها برای شماوعشقتون نصیبتون بشه خوشبخت بشید گلم

خدایا شکرت دوستمو خوشحال کردی بااینکه نمیشناسمت و یه غریبه ای ازته دل برات دعا کردم کل روز ب یادت ب ...

راستی ی سوال ببخشید بنظرتون زیادی زود نیس واسه سونواول بتام ۲۷۱بود دکتر گفت هفته ی بعد بیا اخه تو ۵هفتگی چی دیده میشه

راستی ی سوال ببخشید بنظرتون زیادی زود نیس واسه سونواول بتام ۲۷۱بود دکتر گفت هفته ی بعد بیا اخه تو ۵ه ...

باتوجه ب بتا سونورو تعیین میکنن

مال من پنج هفته فقط ساک خاملگی بود 

جنین و قلب نبود

سونوی بعدی جنین قلب کوچولو مشاهده شد😍🥹🤩🤩👌

باتوجه ب بتا سونورو تعیین میکنن مال من پنج هفته فقط ساک خاملگی بود  جنین و قلب نبود سونوی ...

ای جانم خب خداروشکر امیدوار شدم توروخدا گلم حلال کن تواین هفته حسابی اذیتت کردم

تا میتونی چهارقل بخون💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

صدقه هم بده

خوشحال شدم برات💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

تا میتونی چهارقل بخون💚

حتما عزیزم دعای معراج رو میزارم براشون گوش میکنن میخونم براشون

صدقه هم بده خوشحال شدم برات💚

روچشم عزیزدلی الهی حاجت رواشی گلم

باتوجه ب بتا سونورو تعیین میکنن مال من پنج هفته فقط ساک خاملگی بود  جنین و قلب نبود سونوی ...

سلام عزیزدلم خوبی قربونت برم ببخشید گلم ی سوال من وارد ۵هفته شدم انشائ الله فردا میرم واسه سونو ولی الان دوروزه ب شدددددددت کم خوابی گرفتم میشه بخاطر بارداری باشه؟؟؟اینقد کم میخوابم براجنین مضر نیس؟

توروخدا برای منم دعا کنید با شوهرم آشتی کنم ناامیدم دادگاه داریم خیلی ناامیدم کمکم کنید

الهی به حق پنج تن آل عبا شوهرت به طور معجزه وار بیاد ودستت رو بگیره وببره سر خونه زندگیش.

بگه منصرف شدم از طلاق 

یا امام زمان.یا امام رضا .ای امام غریب به پسرتون امام جواد قسمتون میدم مشکل این عزیزمون رو معجزه وار حل کن .

براتون یه تسبیح صلوات میخونم .الهی امین.