2777
2789
عنوان

گفتم ب دعای دوستای گل نی نی سایتیا ایمان دارم بالاخره شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 206 پست
سلام گلم فدات انشائ الله قسمت همه منتظرااره ای وی اف کردم.بیمارستان آرش

انشالله 🥺😍❤️تنتون سلامت ☀️🍀

عزیز من چند تا سوال دارم اگر باعث اذیتتون نشه🙏🏻🥲فقط قبلش من بابت اشتباه تایپ قبلیم معذرت میخوام الان دیدم کلی ناراحت شدم اصلا دقت نکرده بودم بهش نیتم این بود فقط ازتون بپرسم که چی شد و مرسی از محبت شما که قبل از من متوجه اشتباه تایپیم شدین🙏🏻🥲💔

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

سلام گلم فدات انشائ الله قسمت همه منتظرااره ای وی اف کردم.بیمارستان آرش

عزیز شما با یکبار ای وی اف جواب گرفتید؟هزینه ش حدود چقدر شد تو بیمارستان ارش؟خدمات و پرسنل و دکتر و . . ایناشون همه خوب بود راضی بودین؟

منو دکترم معرفی کرد مرکز مام برای هیسترو یه سپتوم دارم رحمم دیواره دار کرده گفت اگر صلاح بدونن عمل میکنن الان تو مام تشخیص دادن که خیلی کوتاهه و مانع بارداری نیست علت تنبلی تخمدانه ۳ دوره دارو مکمل ب من و همسرم دادن گفتن نشه آی وی اف 🥺 هزینه ش هم گرونه داره فکرش مغزمو میخوره روش صد درصدی هم نیست که ممکنه بشه و نشه...میترسم

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت👶🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله 🥺😍❤️تنتون سلامت ☀️🍀عزیز من چند تا سوال دارم اگر باعث اذیتتون نشه🙏🏻🥲فقط قبلش من بابت اش ...

جانم بگو خواهش میکنم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیز شما با یکبار ای وی اف جواب گرفتید؟هزینه ش حدود چقدر شد تو بیمارستان ارش؟خدمات و پرسنل و دکتر و ...

مام خیییییییییلی گرونه اگه بیمه دارین حتما حتما برو آرش من از۱۲تیر پارسال تاالان ک وارد ۶ ماه شدم کلا۳۵تومن خرج کردم

من چون قبلا طبیعی باردارشده بودم اره با اولین انتقال مثبت شد

اره خدایی قسمت ای وی اف هم دکتراش هم پرسنلاش هم رزیدنتاش حرف ندارن عالی اما مثبت شدی تاسه ماهه اول ک قسمت درمانگاه ای وی اف تحت نظر میشی بقیشو دیگه نرو ارش پروندتو ببر بیرون یاش

هرخودتون زیر نظر متخصص بارداری باش انشائ الله ک هرچ زودتر نتیجشو ببینین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
گلم میشه برا من دعا کنید ؟ان شالله حاجت روابشین

ممنون عزیزم حتما اگر لایق باشم 

انشائ الله هرحاجتی دارین ب حق محمد وآل محمد براورده و بخیر باشه.

فدایت گلم

خدانکنه.

سلام گلم برای هر حاجتی که دارین استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین علیه السلام رو بخونید.برای رزق و روزی و حاجت روایی تآثیر داره.با توجه به معنی و اعتقاد و حضور قلب  بخونید.ان شاالله سلامت باشید و حاجت روا.

سلام تاپیک تون راجب خیانت همسر رو دیدم 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

سلام تاپیک تون راجب خیانت همسر رو دیدم منم مشکل شما رو داشتم خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودمخیلی ...

ممنون گلم زنده باشین