2777
2789
عنوان

گفتم ب دعای دوستای گل نی نی سایتیا ایمان دارم بالاخره شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 206 پست
خواهش میکنم عزیزدلمی 🧡😍کاری نکردم

فدای توووو  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور فایده نداره خستم😞

چندساله ازدواج کردین؟؟؟و چندساله بچه میخواین؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم خدا رو وکیل خودتون بگیرین و توکل کنین خدا خیلی مهربونه😚🤗😍♥️

انشای الله توکل بخدا گلم.الهی حاجت رواشین عزیزم.

ازدواج نکردم

خب مشکلتون چیه چرا مشکلاتتوو با مامانتون درمیون نمیزاری .سعی کن قوی باشی روپای خودت وایسی ینی من مشکلات مجردی و متاهلیمو تعریف کنم ی کتاب میشه ولی خودم روپای خودم موندم و ساختم تومیتونی تو دختر قوی هستی ازخدا کمک بخواه

خب مشکلتون چیه چرا مشکلاتتوو با مامانتون درمیون نمیزاری .سعی کن قوی باشی روپای خودت وایسی ینی من مشک ...

نمیتونم خستم وسواس فکری ولم نمیکنه طوری که نمیتونم کارامو پیش ببرم کارامو به تعویق میندازم هیچ تلاشی نمیکنم 😭💔