2777
2789
خیلی سختت میشه.بذار اولش تموم بشه بعد

عه واقعا؟؟

ازچه لحاظ؟؟

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان اولت سزارین باشی برای اینکه بعدی طبیعی بیاد شرایط داره من خواستم دومی رو طبیعی بیارم دکترم قبول نکرد یکی از شرایطش اینه که اتاق زایمان بیخ اتاق عمل باشه که اگه یه وقت مشکلی پیش اومد سریعا بدون کوچکترین درنگی وارداتاق عمل بشی دوم اینکه دستگاه مخصوص داره که وصل میشه به شکم که اگه به بخیه ها آسیب رسید بلافاصه مشخص بشه این دوتامهمترین شرط تو تهران فقط تو دوتا بیمارستانه که یکیش امام خمینیه اون یکی رونمیدونم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

شایدبستگی ب تحمل و ظرفیت بدنت داره.ببخشید اگه ناراحت میشی ادامه کامنت رونخون.من پارسال بعد چهارسال حامله شدم .چون زایمان اولم سزارین بودم قراربود دومیشم سزارین بشه که نشد.زدو هفت ماهگیم دخترم فوت شد و دکترم گفت بخای سزارین کنی هزینه ات دوبرابرمیشه و بیخود.بروطبیعی.منم هیچ هیچ چیزی راجب طبیعی نمیدونستم.باهر زورو زحمت و تادم مرگ رفتم و دخترم تحویل خدا دادم.انشالله بارداری سالمی داشته باشی و سزارین کن عزیزم.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
عه واقعا؟؟ ازچه لحاظ؟؟

خب بچه ی کلاس اولی خیلی رسیدگی میخواد.باید باهاش درس کار کنی،اول راهه و هیچ تجربه ای از درس خوندن نداره و خیلی باید همراهیش کنی.از اونطرف هم یک نوزاد داشته باشی بیشتر وقتت صرف اون میشه و برطرف کردن نیازهاش.شب بیداری داری و خستگی جسمی و روحی.

فقط سزارین اول اختیاری نیست سزارین دوم ب بعد همه جا قابل قبوله

بعد چند سال که بگذره مهم نیست ؟؟ حتی بیمارستانهای دولتی ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

نه اتفاقا بچه اول و دوم من ۷ سال فاصله دارند اولی رو سزارین شدم از دکتر پرسیدم میشه دومی رو طبیعی زا ...

آخیش خدارو هزار مرتبه شکر ، خواب دیدم زجه میزنم ک عملم کنین دکتر میگه ۵۰ میلیون بایذ بدی منم نداشتم اینقد گریه کردم که منشی دکتر هم اومد با من گریه میکرد

همه دنیام دخترم❤️
دوست من اوایل کلاس اولی بودن دخترش، دومیش دنیا اومد.خیلی سختش بود

پس انشاالله سال بعد

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
خب بچه ی کلاس اولی خیلی رسیدگی میخواد.باید باهاش درس کار کنی،اول راهه و هیچ تجربه ای از درس خوندن ند ...

اره واقعا

علاوه براون دخترم به من وابسته است بردنش آوردنش با خودمه حتی شاید مجبور شم باهاش تو مدرسه بمونم

بعد چند سال که بگذره مهم نیست ؟؟ حتی بیمارستانهای دولتی ؟؟

هر چند سال بگذره 

بله دولتی هم  اجباری سزارین میکنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.