2777
2789

من يكيو دوست دارم كه يمدتي داشت بهم گوشزد ميكرد ما باهم اختلاف داريم (چون من دارم پزشك ميشم و ايشون علوم ازمايشگاهي خوندن ،سربازي رو تموم كردن و الان تو دوره طرح شون هستن من٢٥سالمه و ايشون ٢٣)😶

ولي چون اخلاقشون خوبه ،شخصيت شو دوسدارم و به معيارام نزديك بود گفتم با اينكه ما تفاوت تحصيلي و مالي داريم من كنار ميام باهات ،ايشون گفت نه تو الان اينطوري ميگي كه خونه كوچيك ميخاي و برات مهم نيس وموارد ديگه ،گفت من خودم اعصابم خرد ميشه وقتي ببينم نتونستم برات شرايط خوبي تو زندگي مهيا كنم ...😕 

بهم گفت ٤ روز پيش، بيا دو هفته از هم دور باشيم من بهم ثابت بشه تو حست به من از سر عادت نيس و هر دو از حس هم مطمعن بشيم و بعد تصميم بگيريم...😦

من الان تو اين ٤ روز دارم اذيت ميشم با اينكه سرم شلوغه ولي با كوچيكترين چيز بي ربط يادش ميوفتم و هوايي ميشم ...🤯 دارم جلو خودمو ميگيرم كه بهش پيام ندم

نميدونم بايد چه كار كنم؟

لطفا خانوماي خوشگل راهنمايي كنيد خواهرتون رو🥲

طبیعیه گلم درد هجری کشیده ام که مپرس.......بیخود ایتهمه شاعر درمورد فراغ شعر نگفتن فراغ سخته تازه تو میدونی موقته وای به اونایی که خبر ندارن سر یارشون چی اومده و کجاست...

تحمل کن فعلا حرفاش درسته

البته اگر اونم دوستت داره میتونه یا باز کنکور بده یا ادمه تحصیل تا دکترا پیش بره 

راست میگه با این تفاوت نشدنیه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه گلم درد هجری کشیده ام که مپرس.......بیخود ایتهمه شاعر درمورد فراغ شعر نگفتن فراغ سخته تازه تو ...

عزيزم قربونت بزم كه انقدر خوب درك كردي 😢😢😢

اره من خيلي سختمههه

نميدونم اون تو چه وضعه اصلا بهم فكر ميكنه يا نه

اره گلم ميخاد تا دكتري ادامه بده 

عزيزم قربونت بزم كه انقدر خوب درك كردي 😢😢😢 اره من خيلي سختمههه نميدونم اون تو چه وضعه اصلا بهم ...

خب حالا یکم تحمل کن تا ببینی واقفا تظرت چیه 

عوابیتگی عاطفی مثل وابستگی های دیگه هست ترکش سخته طول میکشه تا ذهنت ازش خارج بشه و درست بتونی تصمیم بگیری بزار بگذره خوب نگاه کن و تصنیم بگیر اگر باز عاشقش بودی با تصمیم به ادامه تحصیل مبتونید با  کنارهم باشید 

خب حالا یکم تحمل کن تا ببینی واقفا تظرت چیه  عوابیتگی عاطفی مثل وابستگی های دیگه هست ترکش سخته ...

من واقعا دوسش دارم و همه جوره قبولش دارم

اما نميدونم چرا خودش همش تفاوت هامونو به زبون مياره و انقدر ميترسه🥺

من واقعا دوسش دارم و همه جوره قبولش دارم اما نميدونم چرا خودش همش تفاوت هامونو به زبون مياره و انقد ...

علوم ازمایشگاهی راه برا پیشرفت داره ولی کلا حتی اگر دلتنگ‌میشی بخاطر حفظ شخصیت خودت صبر کن 

باید از تو چهره با اراده ای ببینه 

علوم ازمایشگاهی راه برا پیشرفت داره ولی کلا حتی اگر دلتنگ‌میشی بخاطر حفظ شخصیت خودت صبر کن  با ...

اره دقيقا و خودشم بشدت پسر كاري اي هست

و درس خونم هست 

من خيلي دلم پيشش گيره 

دلمو،قلبمو و روح مو برده پيش خودش😢

اره دقيقا و خودشم بشدت پسر كاري اي هست و درس خونم هست  من خيلي دلم پيشش گيره  دلمو،قلبم ...

میفهممت