2777
2789
عنوان

سندرم پای بیقرار در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 44 پست
بیا امشب به توصیه هایی که دوستان اینجا گفتن عمل کنیم ایشالله امشب راحت میخوابیم

ایشالا:)

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک میکردم فقط من این دردو دارم

پارسال رفتم دکتر گفت سندرم بی قراریه پاها هست اسمش😑چقد من همدرد دارم

البته چند وقتیه اصلا اینطور نشدم‌...

ولی زیاد این اتفاق واسم میفته

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
محض اطلاع بقیه دوستان. یکی از قرصایی که میتونین مصرف کنین پرامی پکسول هست. البته زیر نظر پزشک

چه جالب

پس درمان دارویی هم داره

من که تو بارداری دچار شدم، امید دارم با ویتامین و این کارایی که دوستان گفتن رفع بشه.

ولی اینجا خیلیا گفتن بدون اینکه باردار باشن این علایم رو دارن.

پیش چه متخصصی باید مراجعه کنن واسه این مشکل؟

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰
ویتامین د مصرف کن عالیه

ویتامین د هم می‌خورم

تو آزمایشای اول بارداری کمبود داشتم، الان قرصشو میخورم، ولی هنوز کمبودش رفع نشده، چون دوباره هم چک کردم و هنوز خیلی پایین بود.

منم باردار هستم و از زمان شروع بارداری این مشکل رو دارم کلا شبها بیدارم یک حس بدی هست انگار دارند پاهام رو میکشن. کلافه میشم. تا نزدیک صبح بیدارم گاهی پاهام رو با دستمال میبندم ولی فقط چند دقیقه خوبه 

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

دیشب دوش آب داغ گرفتم قبل از خواب، شلوار پوشیدم، و عضلات پام رو هی سفت میکردم و دوباره ول میکردم

زود علائم تموم شد و تونستم بخوابم

من اوایل که اینطوری شده بودم نمیدونستم چیه خیلی جاها رو گشتم تا متوجه بشم چرا دائم پاهامو تکون میدم این مقاله هم خیلی بهم کمک کرد و بعد از اون متوجه شدم چطوری درمان میشه لینکش رو میزارم تا اگه دوست داشتید شما هم در موردش بیشتر بخونید شاید به دردتون بخوره   

https://pizhameh.com/restless-legs-syndrome/