بیا امشب به توصیه هایی که دوستان اینجا گفتن عمل کنیم ایشالله امشب راحت میخوابیم
ایشالا:)
اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم باردار هستم و از زمان شروع بارداری این مشکل رو دارم کلا شبها بیدارم یک حس بدی هست انگار دارند پاهام رو میکشن. کلافه میشم. تا نزدیک صبح بیدارم گاهی پاهام رو با دستمال میبندم ولی فقط چند دقیقه خوبه
ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
من اوایل که اینطوری شده بودم نمیدونستم چیه خیلی جاها رو گشتم تا متوجه بشم چرا دائم پاهامو تکون میدم این مقاله هم خیلی بهم کمک کرد و بعد از اون متوجه شدم چطوری درمان میشه لینکش رو میزارم تا اگه دوست داشتید شما هم در موردش بیشتر بخونید شاید به دردتون بخوره