2777
2789
عنوان

سندرم پای بیقرار در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3936 بازدید | 44 پست
فایده داره؟ خوب میشه؟

من محکم میبندم آره خوب میشه...گرم نگه میدارم خوب میشه..یاهم شوهرم حتماباید مچ پاهاشوبزاره رومچ پاهام تا نتونم تکون بدم بعدخوب میشه..البته من روزایی که استرس دارم وآرامش فکری ندارم اینطورمیشم

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من که از قدیم داشتم الانم بیچارم کرده😩 ماساژ بهترین شیوه ی آروم کردنشه

از امشب حتماً میگم شوهرم ماساژ بده. ممنون عزیزم 🌹

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰
درمان خاصي نداره دوست صميميم داشت و واقعا شبها بي دليل و يهو موقع خواب شروع نيشد ديونه شد طفلي مسك ...

تو بارداری هیچ دارویی نمیشه سرخود بخوری آخه 

پس شاید کمبود کلسیم و منیزیوم باشه

من الان ۱۳هفته هستم. باید برم دکتر ، احتمالاً این سری بهم مولتی ویتامین می‌ده.

فقط فولیک اسید می‌خورم

احتمالاً ویتامینم کم شده

ممنونم از توصیه ها و راهنماییاتون دوستای عزیز 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

پاها رو بالاتر از سطح بدن قرار بدین؛ زیر نظر پزشکتون، مکمل ویتامین حاوی ویتامینهای گروه ب و منیزیم و ویتامینD مصرف کنید؛ مصرف موز هم بسیار موثره؛ زمان خواب، کیف آب گرم بین دو زانو بگذارید؛ پاها رو زیر دوش آب گرم ماساژ بدین؛ چای و قهوه و شکلات کلا مصرف نکنید؛ یوگا و ریلکسیشن و نرمش به مدت 20 دقیقه بسیار موثره؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
پاها رو بالاتر از سطح بدن قرار بدین؛ زیر نظر پزشکتون، مکمل ویتامین حاوی ویتامینهای گروه ب و منیزیم و ...

یه دنیا ممنون

امشب حتماً انجام میدم

خدا کنه بتونم بخوابم

یه دنیا ممنون امشب حتماً انجام میدم خدا کنه بتونم بخوابم

خواهش میکنم؛ امیدوارم هر چه سریعتر خوب بشید؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

منم باردار نیستم ولی اینجوریم رو تختیم و ملافه روی تشکم همیشه از تکون دادن پام سابیده میشن و بعد پاره میشن:(

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
وااااااااي خيلي بده من خيلي كم اينجوري ميشم ولي واقعا فاجعست پا انگار سبك ميشه اصلا ي حس وحشتناكه

خیییییییییییییلی بده

نمی‌دونستم اینقدر همدرد دارم🤔

راستی، امضاتو دیدم، دعا کردم برات. توکل به خدا ⁦❤️⁩

منم باردار نیستم ولی اینجوریم رو تختیم و ملافه روی تشکم همیشه از تکون دادن پام سابیده میشن و بعد پار ...

بیا امشب به توصیه هایی که دوستان اینجا گفتن عمل کنیم

ایشالله امشب راحت میخوابیم