2777
2789
عنوان

کمک

145 بازدید | 17 پست

۱روز بعد پایان پریودم رابطه سطحی حتی دخول کامل هم نبود و ارضا نشد اما بازم قرص اورژانسی خوردم

دوهفته بعد خوردن قرص اورژانسی هم درحد یروز لکه بینی کمی داشتم

الان۲۰روز گذشته و موعدم هست از صبح لکه قهوه ای تیره لحظه ای میاد و هی قط میشه

چی بخورم بیوفتم به خون ریزی😮‍💨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پریودی عزیزم. فقط ممکنه به خاطر استرس ریزش دیواره رحمتون کند باشه و دهانه رحمتون بسته باشه. فرد ...

وای خدا ازدهنتون بشنوه خدا هرچی میخای بهتون بده😭❤️

وای خدا ازدهنتون بشنوه خدا هرچی میخای بهتون بده😭❤️

البته الان خوندم اورژانسی هم خوردی احتمال داره پریودت واسه اورژانسی اینجوری باشه. عزیزم دفعه بعد تو این شرایط اورژانسی نخور لازم نیست بیخود سیکل بدنتو بهم میزنی پریودات اینجوری میشه

خب میگی ایشون ارضا نشدن و دخول هم کامل نبود از گرده افشانی درخت تو کوچه باردار بشین؟ اون پیش آب اسپر ...

ببخشید واضح حرف میزنم چون کسی نیس بگم بهش

نه ارضا نشد فقط بعد روی لباس زیر ی چیزی درحد یک تیکه کوچیک نخ مثل آب دهان بود اما هیچ چیز دیگه ای نبود اصن شب اول بود لحظه ای دخول اونم اصن کامل نه بیشتر نبود ک از درد ادامه ندادیم فقط یک کمی خون اومد

البته الان خوندم اورژانسی هم خوردی احتمال داره پریودت واسه اورژانسی اینجوری باشه. عزیزم دفعه بعد تو ...

نه دفعه اولم بود اینو خوردم

دیگه هم نمیخورم 

ممنونم از کمکت😔❤️