2777
2789
بدبختی خاهرم همش زنگ میزنه ک مادر بیا خونمو اینام میرن من میمونمو ی آشپزخونه تنها یبار زدم میخاستم ...

دلمه واسه شروع کار سخته می‌تونی از چیزهای آسون‌تر شروع کنی ثل زرشک پلو الویه قیمه خورشتو امتحان کن اینا رو که یاد بگیری بقیش راحت تره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

دلمه واسه شروع کار سخته می‌تونی از چیزهای آسون‌تر شروع کنی ثل زرشک پلو الویه قیمه خورشتو امتحان کن ا ...

من پسرررم😅

چیزایی ک گفتین خیلی سخته واسم

خیال کردم دلمه راحت تره🤦‍♂️

کاربری آقا هستم ( گیانا دنیا خم ژیانه ژانه بو شارکه ی بهاری زووووور)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم زیاد آشپزی بلد نیستم ولی یدفع گفتم بذار امتحان کنم ببینم چجوریه ک خوب نبود آشپزی با عشق به ...

اها ببخشید حواسم نبود 🤦‍♀️خدایی وقتی خودم آشپزی میکنم و حوصله ندارم شوهرم میگه خوب نیست مگه با عشق برام غذا درست نکردی .اگه عشق به غذا درست کردن باشه غذا هم خوب میشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
اها ببخشید حواسم نبود 🤦‍♀️خدایی وقتی خودم آشپزی میکنم و حوصله ندارم شوهرم میگه خوب نیست مگه با عشق ...

خاهش میکنم

من خاهرم کلا برای غذا کردن وقت میزاره خیلیم خوشمزه میشه

من پسرررم😅 چیزایی ک گفتین خیلی سخته واسم خیال کردم دلمه راحت تره🤦‍♂️

ببین از تخم مرغ شروع کن بعد شامی و ساندویچ بعد کم کم بقیه غذاها برات  راحت تر میشه 😁

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 😍😍
ببین از تخم مرغ شروع کن بعد شامی و ساندویچ بعد کم کم بقیه غذاها برات  راحت تر میشه 😁

ایییییی تخم مرغ اصلاااا🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️🧟‍♂️

اصلا خوشم نمیاد از آشپزی ولی بعضی مواقع مجبوریه