2777
2789

مردای بقیه کشورا هم اینجوری هستن؟ 

مهدی قایدی به زنش خیانت کرده، همایون شجریان به سحر دولتشاهی خیانت کرده و کلی آدم دیگه

علتش چی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن مهدی قائدی خیانت کرده شجریانم ک میگن الکیه

بعدشم مرد با حیوون وجک جونور خیانت نمیکنه ک هرچقد ک مرد خیانت کار هست ب همون تعداد زن خیانتکارم هست ایرانی وغیره نداره

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
زن مهدی قائدی خیانت کرده شجریانم ک میگن الکیه بعدشم مرد با حیوون وجک جونور خیانت نمیکنه ک هرچقد ک م ...

تمایل به خیانت خیلی بیش از حد توی مردا ی متاهل زیاده، من که مجردم این بهتر میفهمم چون اخیرا چند جا برای کار رفتم دایم از سمت مردای متاهل پیشنهاد دوستی داشتم . قبلا این همه نبود

لطفا حمله نکید پوشش زنان و تزریق فیلر ژل و.....

یعنی هنوز طرز فکرایی مثل شماوجود داره؟!!واقعا نگاه هی ز مرداتون رو نمیبینید که به زن چادری هم چشم دارن وفقط مشکل زنان متاسفم واقعا

تمایل به خیانت خیلی بیش از حد توی مردا ی متاهل زیاده، من که مجردم این بهتر میفهمم چون اخیرا چند جا ب ...

چی بگم والا اطرافم زنای هرزه خیلی بیشتر ب چشمم میخوره درکل خیانت خیلی. خیلی زیادشده مختص جنس خاص نیست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
یعنی هنوز طرز فکرایی مثل شماوجود داره؟!!واقعا نگاه هی ز مرداتون رو نمیبینید که به زن چادری هم چشم دا ...

والا طرز فکر ما برگرفته از دین و قران کریم و پیامبر عزیزمونه که گفتن زن باید با حجاب کامل در جامعه ظاهر بشه وقتی میلیون ها خرج کاشت ناخن تزریق و عمل و قر و فر میکنن خوب مردا مقایسه میکنن دیگه 

طرز فکر شما از کجا اومده؟