2777
2789
عنوان

دختری که لاغر باشه کیس ازدواج پسرا نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 117 پست
خیلی اذیت کننده بود من حتی رفتیم آزمایش هورمونی دادم ببینم مشکلی دارم ک سینه هام کوچیکه هیچ مشکلی هم ...

سینه ها فک کنم برا همون لاغر بودنته چاق بشی اونم بزرگ میشه بافتش چربیه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا حالا صدتا آزمایش دادم همه چیم سالمه ولیمشکلم فقط کم اشتهایمه بعد هی میگن بخور بخور خب چجوری ب ...

من الان میخورم به طرز عجیبی و ۴کیلو اضافه کردم 

من قبلا صبحونه نمی‌خوردم الان نه هر روز با خودم سر کار میبرم بقیه غذاهام شبیه قبله واقعا تأثیر داشت هر صبح ساندویچ های مختلف بگیر بخور ولی مداوم واقعا زیاد میکنی دیگه

اگه دوست داری زیاد کنی قرص زینک بخور هم برا مو خوبه هم اشتهاتو زیاد می‌کنه البته من برا مو می‌خوردم اون زمان 

سینه ها فک کنم برا همون لاغر بودنته چاق بشی اونم بزرگ میشه بافتش چربیه دیگه

راستش یکم زیاد کردم اما همش می‌ره پایین تنه😀 یه ذره پرتر شدن همین البته اتفاقی شده ها ولی خب راضیم فقط شکم در آوردم اونم باید ورزش کنم

عزیزم من یه جای کوچیکم و بلد نیستم و میترسم هم از رابطه دوستی و اینا مشخص نیست واقعا آخرش چی بشه بعد ...

نه ببین منم رابطه دوستی ندارم ولی خب ادم تو محیط مثلا با یکی اشنا میشه مثلا تو محیط دانشگاه با طرف بوده یا محیط کار چمیدونم یا تو فامیل یا حتی تو فضای مجازی ی مدتی دنبالت میکنه میشناستت ممکنه ادم عاشق بشه و دیگه همش ظاهر نیست مثلا من خودم معیارام یچی دیگه بود ولی عاشق یکی برعکس اون چیزی ک میگفتم شدم😂

من الان میخورم به طرز عجیبی و ۴کیلو اضافه کردم من قبلا صبحونه نمی‌خوردم الان نه هر روز با خودم سر کا ...

من قبلا با دکتر تغذیه و مولتی ویتامین 5 کیلو اضافه کردم ی مدتیه ک خیلی بد شده دو وعده غذا میخورم ولی میخوام دوباره سعی کنم غذا بخورم با مولتی ویتامین اشتهامو زیاد میکنه 

مثل همیم پس چیکار کنیم ما😩

من انقد بم گفتن دیگه خیلی بم برخورده ازار دهندست حرفاشون فک کن من مثلا از لحاظ قیافه خیلی سرترم از یکی دیگه ولی چون لاغرم اینو همش بم میگن ک خیلی لاغری فلانی هیکلش اینجوریه من افسردگی و اضطرابم داشتم ی مدت اونم خیلی باعث شد لاغر بشم ما باید یکار کنیم اشتهامون زیاد شه شده با قرص و مولتی ویتامین بعد وعده های غذاییمونو زیاد کنیم 

من قبلا با دکتر تغذیه و مولتی ویتامین 5 کیلو اضافه کردم ی مدتیه ک خیلی بد شده دو وعده غذا میخورم ولی ...

میگم راهش اضافه کردن وعده هاته اونم وعده سالم حتی اگه یه وعده اضافه کنی یا میان وعده ولی هر روز بخوری جواب مبده

این حرفارو نزنم ک میخندن؟ خب خودمم اینایی ک گفتی رو میدونستم ولی ما میخوایم وزن اضافه کنیم حالا با ه ...

وقتی ورزش کنی اشتهات باز میشه هم وسط تمرین هم بعد از تمرین ،کسی نگفته یه دیس غذا بخوری،تقسیم بندی میکنی و میخوری،بعد تو دنیا فقط تخم مرغ و مرغ فقط پروتئین دارن؟؟؟

ورش به بدن فرم میده،بدون تحرک میره بیشتر تو شکم و پهلو، حالا منک مدرک مربیگری دارم توضیح میدم شما میخایی ب کاز خودت ادامه بده خوددانی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من انقد بم گفتن دیگه خیلی بم برخورده ازار دهندست حرفاشون فک کن من مثلا از لحاظ قیافه خیلی سرترم از ی ...

دقیقا منو هم حرف اطرافیان اذیت میکنه وگرنه برای خودم مهم نیست

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁