2821
2789

سلام بچه ها کسی هست از بی محلی کردن به شوهر یا دوست پسرش نتیجه گرفته باشه؟ یه راهنمایی میخوام ازش

گایز من به دلایلی مجبورم کم محلی کنم به دوست پسرم بعد مکانیزمش اینطوریه که کم محلی کنی فکر میکنه براش مهم نیستی. حالا من چطوری کم محلی کنم که این برداشتو نکنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیکار کرده ؟ ویژگی هاش چطوریه تا راهنمایی کنم 

خیلی بهش محبت کردم. بعد دیروز 5 ساعت نبودم باهام بد رفتار کرده. میخوام کم محلی کنم. امروز یکم اینکارو کردم داره جواب میده انگار. ولی میترسم خسته شه یا بخواد فکر کنه دارم اذیتش میکنم ادامه نده.

کلا از اینکه اذیتش کنه کسی بدش میاد. مثلا من الان دیر دیر جوابشو میدم ولی زود سین میزنه جواب میده فکر کنم پشیمونه

خیلی بهش محبت کردم. بعد دیروز 5 ساعت نبودم باهام بد رفتار کرده. میخوام کم محلی کنم. امروز یکم اینکار ...

چرا بیش از حد محبت میکنی که باعث توقع بیش از حد بشه ، توشاید کار داشته باشی اون باید درکشو بالا ببره ، همیشه که نباید در دسترس بود ، نمیشناسمت ولی احساس میکنم شخصیت وابسته ای داری 

چرا بیش از حد محبت میکنی که باعث توقع بیش از حد بشه ، توشاید کار داشته باشی اون باید درکشو بالا ببره ...

بله دقیقا همین مشکلم هست که از این به بعد تصمیم گرفتم درستش کنم. این رفتارش یه تلنگر خوب بود برام که وابستگیمو حذفش کنم. بهتره خودمو درگیر کارام کنم.

بنظرت الان برای اینکه بفهمه کارش درست نبوده دیر به دیر سین کنم و رسمی جواب بدم اوکیه؟

ممنون از جوابت گلم

خیلی بهش محبت کردم. بعد دیروز 5 ساعت نبودم باهام بد رفتار کرده. میخوام کم محلی کنم. امروز یکم اینکار ...

ببین عزیزم ،من تاپیک قبلتو دیدم یه جا نوشتی نامزد داری ،نوشتی ۱۷ سالته ،الانم که میگی دوس پسرت ،ببین برو سر درس ات کمتر خیال پردازی کن 😅😅

خب بهش بگو از رفتارش ناراحت شدی اینجوری که رفتار میکنی اونم سر لج می‌ندازی تا تلافی کنه توی رابطه ...

اونموقع یه جوری حرف میزنه که همه تقصیرا میوفته گردن من. واقعا من خیلی جلوش کوتاه میام

2825
2823
2791
2779
2792