2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر دنبال جواب دقیق و اصولی و صحیح هستید سوالتون رو باید از یک مرجع تقلید بپرسید.

هم میتونید از روی رساله نگاه کنید ، هم میتونید تماس بگیرید دفترشون

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اروم تر😑

به قرآن هربار تاپیک میزنم هیچکس نگاه نمیکنه

یکی دو بار قبل مجبور شدم عنوان مورد علاقه اعضای سایت رو بزنم تا بیان نگاه کنن

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند
اگر دنبال جواب دقیق و اصولی و صحیح هستید سوالتون رو باید از یک مرجع تقلید بپرسید. هم میتونید از روی ...

نخیر یه سوال دیگه دارم الان 

دوبار تاپیک زدم کسی نیومد نگاه کنه پاک کردم

به قرآن هربار تاپیک میزنم هیچکس نگاه نمیکنه یکی دو بار قبل مجبور شدم عنوان مورد علاقه اعضای سایت رو ...

اره حق داری ولی چ میشه کرد دیگ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
چه سوالی؟

من بهار سال گذشته امتحانات ترم دوم یازدهم رو ندادم

سال تحصیلی‌ای هم که گذشت باید دوازدهم رو میرفتم تموم کنم و الان مثلاً امتحاناتشو بدم

که ادامه ندادم

الان من بخوام از اول دار پایه دهم شروع کنم اما رشته تجربی نه برم هنرستان از دهم شروع کنم 

آیا میشه؟

من بهار سال گذشته امتحانات ترم دوم یازدهم رو ندادم سال تحصیلی‌ای هم که گذشت باید دوازدهم رو میرفتم ...

خب توی سایت بارداری سوال درسی میپرسن که انقدر طلبکاری؟ نه خیانت جاش اینجاس نه سوال شما

تو خیلی با ارزشی دختر ❤    در دنیای پر از پیچیدگی، همیشه جستجو برای درک بیشتر ادامه دارد. علم برای من فقط یک مسیر نیست، بلکه یک هنر است. همیشه می‌گویم: «هر درد، درسی دارد.»فراتر از علم، به انسانیت ایمان دارم 

همه کار میشه کرد دامن نزد به حرفهای خاله زنک

درسته ولی بلاخره این سایت معمولا واسه همین تاپیکاس 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
من بهار سال گذشته امتحانات ترم دوم یازدهم رو ندادم سال تحصیلی‌ای هم که گذشت باید دوازدهم رو میرفتم ...

عزیزم سوالت تخصصی هست معلومه که اینجا کسی نمیتونه جوابگو باشه شما باید از آموزش و پرورش سوال کنی که میتونی دپیلم هنرستان بگیری یا نه

(: