2777
2789

صبح سر اینکه گفت بهم پول بده و من ندادم شروع کرد فحاشی کلا بد دهنه 3ساله دارم فوشاشو تحمل میکنم

امروز بعداز 3روز فوش دادن متوالی سر چیزای مختلف دیگه تحملم تموم شد هر چی گفت گفتم خودتی.....

زنگ زده به مادرم که بیا دخترت و جمع کن ببرش من ک س ک ش م شمام هستین من اینو نمیخام

مادرم الان امده خونمون زنگ زد مادر پدرش بیان

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

چراپول ازت میگیره؟بیکاره؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علاوه بر بی تربیت بودن چاله میدونی هم هست.چطور چنین لفظی رو روش میشه به یه خانم بگهه اونم مادرزنش

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
چراپول ازت میگیره؟بیکاره؟

نه بیکار نیست فعلا حقوقشو ندادن

منم نداشتم راستش مادرم داره اسباب کشی میکنه به اون قرض دادم

پولمم هدیه تولدم بود

سر هرچی میده پس میگیره

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
علاوه بر بی تربیت بودن چاله میدونی هم هست.چطور چنین لفظی رو روش میشه به یه خانم بگه هونم مادرزنش

همین دیگه مادرم داره از این میسوزه میگه من کجا بهش بی احترامی کردم

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
نه بیکار نیست فعلا حقوقشو ندادن منم نداشتم راستش مادرم داره اسباب کشی میکنه به اون قرض دادم پولمم ...

میدونست به مادرت قرض دادی؟

بدون اینکه بی احترامی بهشون بشه بگو هرچی گفته گفتم خودتی چرا اون بی اترامی کنه به من منم کار بدی نکردم فقط گفتم خودتی تا بفهمه وقتی به من فحش میده چه حسی داره اگه اشکالی نداره میشه بگی برا چی پول میخواست که بهش ندادی؟

لطفا برای روبراه شدن زندگیم برام یه صلوات بفرستین.