2777
2789

معدم خالیه آب بالا میارم.آبم نمیخورم نمیذونم از کجا میاد.دارم میمیرم دیگه مادرمم نمیذاره برم دکتر حوصله ندارم بگم چرا تفکرات مسخره داره

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

نمیتونی با شوهرت بری عزیزم؟

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

قرص اندانسترون بخور. آروم که شدی اگه دیگه بالا نیاوردی موز و کته و ماست بخور

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونی با شوهرت بری عزیزم؟

قهرم باهاش خونه مادرمم اینم تفکرات مسخره داره که برم دکتر خیلی آزمایش و سونو میگیرن بچه میوفته اصلا ربطی نداره به سونو 😑😐نمیفهمه دیونم کرده

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)
از ابتدای بارداری اینطور بودین یا تازه اینطور شدین؟

از اولش تهوع هر روز داشتم هر دو سه روز بالا نیاوردم امروز یه سره شده😣

قهرم باهاش خونه مادرمم اینم تفکرات مسخره داره که برم دکتر خیلی آزمایش و سونو میگیرن بچه میوفته اصلا ...

اگه نیتونی تنها بری الکی بهش بگو میخام برم بیرون یکم هوا بخورم بعد برو دکتر

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم
قرص اندانسترون بخور. آروم که شدی اگه دیگه بالا نیاوردی موز و کته و ماست بخور

قرص اندانسترون گفتم بدین داروخانه دمیترون داده میخورم بالا میارمش😐

اگه نیتونی تنها بری الکی بهش بگو میخام برم بیرون یکم هوا بخورم بعد برو دکتر

میاد در محل کارم وامیسته که مبادا با شوهرم اشتی کنم مگه میذاره تنهل برم جایی روانیم کرده همش داد میزنم

از اولش تهوع هر روز داشتم هر دو سه روز بالا نیاوردم امروز یه سره شده😣

عزیزم میدونم سخته یمدت دیگه تحمل کنی تموم میشه من گاهی یک قاشق عرق زنیان میخوردم تهوعم کمتر میشد حالا معده خالیه یک قاشق عرق زنیان با یمقدار عسل شیرین کن بخور شیرینیش زیاد نباشه چون معده رو تحریک میکنه فقط بیشتر نخور و اینکه بلدرچين و گوشت گوسفند تو شیشه بنداز با پیاز و نمک بزار تو آب جوش بعد از ۴ ساعت میپزه بخور 

عزیزم میدونم سخته یمدت دیگه تحمل کنی تموم میشه من گاهی یک قاشق عرق زنیان میخوردم تهوعم کمتر میشد حال ...

گوشت و پیاز که تا ببینم بالا میارم یا قیافش یادم بیاد ☹