2777
2789

🕋بِسْمِ ٱللَّٰهِ ٱلرَّحْمَٰنِ ٱلرَّحِيمِ🕋

🌸 چله ذکر غریق🌸

〽️سلام ، برگذاری چله ذکر غریق

به نیت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) ،

نجات از همه مشکلات ، گشایش گره های زندگی و درست شدن کار ها در مسیر درست زندگی ، حاجت قلبی اعضاء گروه

🌸 هدیه به فاطمه الزهرا(س)،حضرت علی(ع) ، چهارده معصوم و تمام شهدا در راه خدا

🌸🌱خدایا♡ عشق ما را میکشد یا زنده میسازد؟

هوای وصل هر دم چون نفس جانبخش و جانکاه است

💚💚💚

📚روایات درباره دعای غریق:

💠امام صادق علیه السلام در یکی از سخنان نورانی خود دعای غریق را برای نجات شیعیان از شبهات و فتنه های عصر غیبت توصیه کردند.

عبدالله بن سنان از امام صادق(ع) روایت کرد که فرمود: به زودی گرفتار شبهه شده و بدون امام(حاضر) می مانید و در آن زمان نجات نمی یابد مگر کسی که دعای غریق را بخواند.

گفتم دعای غریق چگونه است؟ فرمود بگوید:

🌼🌿يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِك‏.🌿🌼

🌿ای خداوند! ای رحمان! ای مهربان! ای دگرگون کننده دل‏ها! دل مرا بر دينت پايدار کن 🤍🤍🤍

💕💕💕

💎امام كاظم علیه السلام:

طُوبى لِشيعَتِنَا الْمُتَمَسِّكينَ بِحُبِّنا فى غَيْبَةِ قائِمنا اَلثّابِتينَ عَلى مُوالاتِنا وَ الْبَرآئَةِ مِنْ اَعْدآئِنا اُولئِكَ مِنّا وَ نَحْنُ مِنْهُمْ وَ قَدْ رَضُوا بِنا اَئِمَّةً وَ رَضينا بِهِمْ شيعَةً وَ طُوبى لَهُمْ، هُمْ وَ اللّه‏ِ مَعَنا فى دَرَجَتِنا يَوْمَ الْقِيامِةِ؛

🔶🔸خوش به حال شيعيان ما كه در زمان غيبت قائم ما به دوستى ما چنگ مى ‏زنند و در دوستى ما و برائت از دشمنان ما استوارند آنها از ما و ما از آنها هستيم، آنها به پيشوائى ما راضى شدند و ما هم به شيعه بودن آنها راضى و خشنوديم و خوشا به حال آنها، به خدا قسـم آنها در روز قيامت با ما و مرتبه ما هستند.

بحارالأنوار: ج ۵۱، ص ۱۵۱

〽️🔰 ۱۰۰ مرتبه ذکر غریق

🌼🌿يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِك‏.🌿🌼

🌿ای خداوند! ای رحمان! ای مهربان! ای دگرگون کننده دل‏ها! دل مرا بر دينت پايدار کن  🤍🤍🤍

به مدت 40 روز🦋

شروع چله،

جمعه : 1403/2/21

.🍃

.

پایان چله : 1403/3/29

🍃

🍀دوستانی که مایل به مشارکت هستند لطفا اسامیتون رو اعلام کنید..ممنون🙏🏼

💟

سلام 

من لطفا

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی کههه ۸ تا چله سنگین برداشتممم 

دارم افسوس میخورم که‌چرا نمیتونم تواین چله شرکت کنم🥲

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
سلام عزیزم، شما رو با چ اسمی به لیست اضافه کنم؟

نجمه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
عزیزمم این سنگین نیست یه تسبیح ۵ دقیقه میشه 

يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِك‏.

اینه؟

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
 کد شما ۱ 🍃🌼 ان شاءالله حاجت روا بشی و عاقبت بخیر زیر سایه آقای مظلوم امام زمان مهربان(عج)♡

مممنونم مهربون💐💐

ان شا الله برا همه دوستان

سلام عزیزم، کد شما۲ 🍃🌼 ان شاءالله حاجت روا بشی و عاقبت بخیر زیر سایه آقای مظلوم امام زمان مهربان(ع ...

سلام خیلی ممنون 

آمدنت قند را در دل من آب میکند...برف را در دل زمستان🥰😘😍