2777
2789

مثلا دیشب شوهرم میخواست بره بیرون کار داشت منم گفتم منو برسون خونه مامانم اینا حوصلم سر میره تو خونه ...

بابام خیلی بد دهنه با مامانم خیلی بد صحبت میکنه کلی توهین میکنه داد میزنه سرش الکی الکی ...

از پدرم متنفرم

خلاصه شوهرم اومد دنبالم رفتیم منم کل راهو ساکت بودم عصبی بودم جوریی که می‌خواست گریم بیاد به زور جلو اشکامو گرفتم

بعد پرسید چیشده چرا ساکتی؟ منم گفتم هیجی

حالا الان زنگ زده پاشو برو خونه بابات اینا تنها نباش امشب ساعت ۱۰ یازده میام 

منم گفتم باشه 

کارش معلوم نمیکنه یدفعه دیدیدن نگه داشتن امشب موند .

بچه ندارم تنهام

پدرشوهرم اینا تا یکی دو هفته دیگه میان طبقه بالامون زندگی کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر برادر نداری؟ نمیتونی با مادرت بری پارکی بازاری جای؟

ازم کوچیترن‌

روزو بریم‌ شبو چیکار کنیم پدرم هست

دیشب مامانم سر سفره باهاش شام نخورد بیچاره اشپز خونه نشست خورد 

منم مجبور بودم با پدرم سر سفره نشستم اگه نمیشستم ازم ناراحت میشد

ولی با هر لقمه حالم بد بود میخوردم

نمی‌دونم چی بگم ولی عزیزم از منی که بابامو از دست‌دادم اینو قبول کن که قدرشو بدون هر چقدرم که بداخلاق و عصبی باشه همین وجودش و نفسش کلی نعمته برات مطمئن باش وقتی میرن انگاری یهو پشتت خالی میشه 

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
نمی‌دونم چی بگم ولی عزیزم از منی که بابامو از دست‌دادم اینو قبول کن که قدرشو بدون هر چقدرم که بداخلا ...

وقتی به مامانم توهین میکنه باهاش بده

غصشو‌ میخورم🥺 چجوریی بابامو دوس داشته باشم

[QUOTE=338267879]ازم کوچیترن‌ روزو بریم‌ شبو چیکار کنیم پدرم هست دیشب مامانم سر سفره باهاش شام نخورد بیچاره اشپز ...[/QUOTE

اگه ازت پرسید چرا نمیایی یا کم میایی بگو از دعواهاتون خسته میشم ناراحت میشم 

شاید بخاطر شما رفتارش با مادرتونم بهتر شد

🤍🌱
یا خدا میخان بیان بالاسرتون زندگی کنن تصورشم وحشتناااااکه

اره از الان حرصم میاد 

مثلا پدرشوهرم میاد یه سر طبقه بالا رو چک کنه( هنوز آماده نشده فعلا دارن کابینت میزنن)

میاد در میزنه پنج دیقه میشنیه میره

منم بدو بدو‌ مانتو شال سر میکنم اعصابم خورد میشه