2777
2789
عنوان

دوستم چندمین باره که منوتوجمع ضایع میکنه.چنتاخانم فهمیده بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 24 پست
اشتباه کردم. الان زبونشون درازشده 

ازت استفاده کرده و الان دیگه نیاز نداره. لطفا جداشو، و ازاین ببعد هنر و تخصصت رو رایگان دراختیار کسی نده. 

هیچوقت ب کسی الکی محبت نکن. اگر بی توقع محبت میکنی ک هیچ، اگر توقع داری بدون ک قراره نا امید بشی. 

یه جا خوندم توقعتو بیار پایین تا شوکه نشی. 

توام هرگز از افراد توقع خوبی نداشته باش. 

اینا چیزایی ک ب خودمم میگم

قطع رابطه کن و دیگه هیچوخ به کسی بیش از حد خوبی نکن آخه چرا بدون‌مزد کار کردی؟!تو مهربون بودی ولی ا ...

کارشون خوابیده بودمنم دوست داشتم کمکشون کنم.

بخدااحساس میکنم ازم سواستفاده شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلاچندباره باتندی جلوبچه هاباهام حرف میزنه یجوری خودشومیگیره یرام انگارنه انگاریه دوستی بودم براش. ...

اینجوری که واسش نون و کره میشه.

اول حق و حسابتو کامل ازش بگیر بعد بشور بندازش روبند

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
کلاچندباره باتندی جلوبچه هاباهام حرف میزنه یجوری خودشومیگیره یرام انگارنه انگاریه دوستی بودم براش. ...

اره حتما جوابشو بده نزار تودلت بمونه. حسابی حرفاتو بزن. اگر تو دلت نگهداری تا ابد حرص میخوری ک چرا حرف نزدم. 

ازت استفاده کرده و الان دیگه نیاز نداره. لطفا جداشو، و ازاین ببعد هنر و تخصصت رو رایگان دراختیار کسی ...

من توقعی ندارم خداروشکرهزاربارچیزایی که من توزتدگیم دازمواین نداره پس من بدون هیچ توقعی کمک کردم وفلان ولی انتظاراینم ندارم جلوجمع بهم بی احترامی کنه.

من توقعی ندارم خداروشکرهزاربارچیزایی که من توزتدگیم دازمواین نداره پس من بدون هیچ توقعی کمک کردم وفل ...

چه خوب.  بله ایشون تا نیاز دلشته خودشو خوب نشان داده، الان روی واقعیشو نشون داد. 

اره حتما جوابشو بده نزار تودلت بمونه. حسابی حرفاتو بزن. اگر تو دلت نگهداری تا ابد حرص میخوری ک چرا ح ...

من واقعادوست ندارم بدحرف بزنم باهاش وخیلیم احترام قائلم نسبت بهش.

ولی این...

من واقعادوست ندارم بدحرف بزنم باهاش وخیلیم احترام قائلم نسبت بهش. ولی این...

این ازخوبیه توعه. ولی باید باهرکس مث خود باشی تا بفهمه. 

اون معنی سکوت و شخصیت تورو اصن نمیفهمه، حالیش نیست. براش تعریف نشده.