2777
2789
عنوان

من عشقو باور ندارم

132 بازدید | 11 پست

عشق فقط محدودت می‌کنه باعث میشه که خودتو اونجوری بسازی که یکی دیگه دوست داره فقط برای همون یه نفر !

از خودت و چیزایی که دوست داری باید به خاطر اون بگذری

آزادیتو از دست میدی خود به خود غیر ارادی فقط دوست داری از او اجازه بگیری فقط دوست داری جایی بری که اون هست

من دیگه اینو دوست ندارم من یه بار عاشق شدم این اتفاق برام افتاد

می‌خوام دیگه با منطقم انتخاب کنم ‌خوام با کسی باشم که عاشقش نیستم عقلم بهم میگه این آدم درسته زندگی منه می‌خوام کسی باشه که محدودم نکنه اونجوری که بودم منو پسندیده اونجوری که هستم منو می‌خواد

نمی‌خواد منو تغییر بده اون پایه اس تشویقم می‌کنه برم مسافرت با دوستام یا تنها تشویقم میکنه مستقل شم 

منو قبول داره و منی که هستم و دوست داره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق  به این معنیه که تو یک حامی داره که اگه پرت شدی مطمون باشی نجاتت میده...یکی که برای راحتی ادم همه کار میکنه ...دست بهت نمیزنه تا خودت قلبن بخوای بهت نزدیک شه...اون کنارته تشویقت میکنه  تو رو همراه خودش بالا میکشه...اگه دنیا دشمنت باشه دلت قرصه یکی هست ..عزیزم هر رابطه سمی عشق نیست ..تو با منطق هم میتونی عاشق باشی عاشق ادم درست با عشق دو طرفه

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

اره هرکی ی نظری داره ولی خب همه آدما چه 15 سال چه 20 سال چه 60 سال هممون به ی نفر نیاز داریم که دوسش داشته باشیم اینکه ینفرو توی قلبت داشته باشی حالا چه دو طرفه باشه چه ی طرفه ی نوع حس خوبیه یجور افتخاره وگنه خب حتی بازم بگی به عشق باور نداری بلاخره یروزی ی جایی توی ی مکانی ی زمانی ینفرو میبینی که عاشقش میشی... 

اگه مثلا از خونوادمون محبت کم دیدیم میتونیم با دوست داشتن ینفر و اون که دوست داره اون کمبود محبت و جبران کنی 

میتونی توی روزای سخت زندگیت که حالت بده و کشی نیست ارومت کنه اون ی نفر باشه که برات مث ی قرص مسکن باشه 

اگه ادم غمگینی هسی میتونی با اون ینفر شادترین ادم روی کره زمین باشی 

میتونی برای بعضی چیزا ازش مشاوره بگیری

میتونی راز هاتو بهش بگی 

فقد باید ادمیو پیدا کنی که دوست داشته باشه باید ی ادم درستو پیدا کنی....