بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام گلی.ببین تو دنیا هیچی مهم تر از آموزش و درس خوندن و هدف نیس.انشان تا آخر عمر در حال یادگیری هست.الان رو از دست بدی خیلی عیب میفتی.بخون دختر خوب.منم آزمون دبیری دارم و در حال خوندن.
درس بخون که گذشته خوبی داشته باشی چون آینده نمیاد و تو حال و گذشته رو داری پس کاری کن که تو حالت بگی چقدر خوشحالم که درس خوندم و الان نمرام عالی شده من با این فکر درس میخوندم راستی اهنک هاژ سیروان خسروی هم خیلی تاثیر داشت البته من 20سالمه و جای مادرتم نمیشم😂
تو ایران موندن و بیکار بودن اوج بدبختیه یا انقد بخون که بری یا انقد بخون که بتونی بمونی و زندگی کنی کلا بخون اما بدون فقط خوندن کافی نیست باید هدف داشته باشی وگرنه بقیه برات هدف گزاری میکنن
جان عزیزت برو درستو بخون این گوشی برات نون و آب نمیشششششششششششششه برووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت