2777
2789
عنوان

طلافروشای بیشرف‼️

1437 بازدید | 64 پست

جریان این اعتراضات و اعتصابات چیه؟

دنیا و دو ملت از هر صنف و قشری دارن مالیات میدن،چرا میخوان از زیر مالیات در برن؟

به بهانه اعتراض مغازه هاشونو بستن،فکر میکنن ملت نادونن،دوستان این از خدا بیخبرا دارن احتکار میکنن،من باچشم خودم دیدم طلافروشه طلا خرید ولی برای فروش گفت تعطیله😐❌

بیچاره قشر ضعیف ما

با کلی سختی چندرغاز پس انداز جمع کردم،الان که دیدم طلا یکم اومده پایین گفتم چند گرم بخرم،این از خدا بیخبرا به بهانه اعتراض مغازه هاشونو بستن،بعد طلا که بره بالا اونوقت میان طلاهاشونو میفروشن،کی ضرر میکنه،امثال ما😑

ما مردم به خودمون هم رحم نمیکنیم،بعد توقع ایرانی آباد هم داریم😔

تو هر صنفی رو بگردی از این جور دزدها که فقط به فکر جیب خودشونن پیدا میشه،خدایا خودت به داد این مردم مظلوم و قشر کارگر برس

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

بخاطرمالیاته وقتی ازاونامالیات بگیرن اوناازجیبشون نمیدن ازشمامیگیرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مالیات میدن

دولت بیشتر میخواد

رسما دست کرده جیب طلافروشا و داراییشونو میخواد

این تنها برای طلافروشا نیست بعد به کل شغلها همین کارو میخواد بکنه و دارایی هاشونو باید ثبت کنن و بدن دولت

تو شهر ما همه تعطیل کردن بعد همشون و اومدن پلمپ کردن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

خب با این قوانین جدید شمام باید 25درصد از سودت رو بدی دولت! فقط طلافروش نیس که ضرر میکنه

بعدم تو هر خریدی کدملی و اطلاعات شخصی شما میره رو سامانه ای که به لحاظ امنیت خیلی خیلی عذر میخوام به چس بنده کم سایتهای مشابه هک نشدن و اطلاعات مردم نیفتاده دست هکرها

درسته به نفع خودشونه این اعتصاب ولی با قانون جدید شماهم ضرر میکنی

اتفاقا این اعتراضشون اگر نتیجه بده به نفع مردمم هست وگرنه از این به بعد باید سود طلایی که فروختی رو ...

نه جانم ما الانم داریم موقع خرید سود و مالیات میدیم،منتهی طلافروشا بعضیا زیرآب میرن

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎