2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم مواد میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 101 پست
ناخبر ببرش آزمایشگاه خصوصی تست بده 

عمرن بیاد خیلی وحشیه 

راستی میل جنسیش یه وقتایی کمه یه وقتایی زیاد 

ولی در کل تو رابطه حس نداره یه جوریه بی حسه 

و خیلی دیر انزال میشه

در صورتی ک از اول ازدواج خیلی زود انزال بود 

اما خیلی بی حسه تو رابطه

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرن بیاد خیلی وحشیه  راستی میل جنسیش یه وقتایی کمه یه وقتایی زیاد  ولی در کل تو رابطه ح ...

متاسفم خواهرم

ولی به فکر خودتو بچت باش

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عمرن بیاد خیلی وحشیه  راستی میل جنسیش یه وقتایی کمه یه وقتایی زیاد  ولی در کل تو رابطه ح ...

🤐🤐🤐اینم اتفاقا یکی از علائمه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

چ‌چیزی خیلیا میگن شیشه اما شوهر من یه ادم ترسوعه فکر نکنم سمت مواد صنعتی بره

منم فک نمبکردم اما ازامیش همچیو ثابت کرد

ازمایش ادرار 

فوری تست میزنن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مطمعنی ؟؟ اخه همیشه میگفت از مواد صنعتی و شیشه اینا میترسم خطرین

باور کردی توام؟؟؟

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
چ‌چیزی خیلیا میگن شیشه اما شوهر من یه ادم ترسوعه فکر نکنم سمت مواد صنعتی بره

شوهرت دست پاش سرده وروی پیشونیش عرق میکنه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
🤐🤐🤐اینم اتفاقا یکی از علائمه 

دقیقا

متادون قرص یا شربت. قرص دتا.

ترامادول.

به اینا هم فکر کن. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

ترمادول منظورشه ولی شیشه میکشه

چرا همتون میگین شیشه 

اخه رو چ حسابیه 

من یادمه همیشه از شیشه اینا میترسید کلن ادم ترسویه 

اما من میگم شاید شیره میکشه ک بو اینا نمیده 

اما یادمه شیره میکشید یبوست میشد

الان یبوست نداره این یکم منو به شک انداخته ک چی میکشه پس

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

شوهرت دست پاش سرده وروی پیشونیش عرق میکنه

این علائمه ترامادوله؟

جدا شدی یا ترک کرد ؟‌

چند بار ترک کرد ولی دوباره شروع کرد جدا شدم

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن