2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم مواد میکشه

1994 بازدید | 101 پست

سلام دوستان من همسرم اعتیاد به تریاک و شیره داشت 

و انکار میکرد بعد از چند سال مصرف بالخره مچشو گرفتیم 

بعد یه مدت گفت ترک کردم و یه سری جلسات میرفت الان نزدیک پنج ساله میگ پاکم اما

احساس میکنم همرو سرکار گذاشته ترکی در کار نبوده 

جدیدن شبا نمیخابه هر چقدرم ک خسته باشه بعد صبحا زود بیدار میشه کلن خوابش خیلی کم شده و بعضی وقتا بی اشتهاس بعضی وقتا پرخوری عجیب 

بعضی وقتا پر انرژی بعضی وقتا برعکس کلن عصبیه با ما و کم طاقت

حس میکنم میکشه اما خیییلی زرنگه دم به تله نمیده 

بو نمیده چشماشم قرمز نمیشه 

فقط بعضی وقتا ک میاد مردمک چشمش خیلی مشکی تر میشه و لباش تیره تر

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم 

ولی  این شاید چیزه دیگه میکشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اینا که میگی علائم شیشه اس🤐🤐🤐🤐🤐

دقیقا شوهر منم شیشه ای بود

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

شیشه میکشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟