2777
2789
عنوان

چکارش کنم وحشتناک بچه ننه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 1133 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا خیلی دارم اذیت میشم هی میگم نکنه گناه بزرگی کردم که خدا اینجوری مجازاتم میکنه هرچی توبه میکنم میگم خدایا منو ببخش فایده نداره

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون

از وقتي مشكلات يك جا نشيني با خونواده سوهر و تو اين سايت ديدم. ديگه بميرم هم نميزارم خونه اينجوري بگيرن واسمون

هیچوقت فکر نمیکردم روزی برسه که کسیو بیشتر از خودم دوست داشته باشم  تااینکه مادر شدم  
نه بابا مگه میشه همش بره اونجا.من باشم نمیکشم هر روز مامانشو ببینم.

یه ذره باید تحمل کنه .. متقابلا مادرشوهره هم نمیکشه هرروز اینا سرش خراب شن ... یه جا صداش در میاد

من خیلی تو این خونخ تنهام به خدا علت بیماری لاعلاج من غصه و استرس شدیده و متقابلا غصه بیشتر پیشرفتشو سریعتر میکنه آخه چرا زندکی برا من اینجوری خواست مگه نمیبینه من مریضم چرا اینقدر به اونا اهمیت میده

یه صلوات بفرستید و برای ظهور آقا و دل شکسته تمام بیماران مخصوصا منتظران نی نی و مادرشدنشون دعا کنید ممنون
اونا دو تا پسر دیگه هم دارن 😢😢اخه من چه خاکی به سرم بریزم 1شب نباید خونه باشه یعنی از لحظه بیدار ش ...

فقط دوراه داری یا اینکه توام باهاش بری یه مدت چشم بذاری ببینی چه جور رفتار میکنه مامانش که دست بردار نیس از مامانش تو بهتر از اون باشی یا اینکه اونقدر انرژی مثبت بدی تو خونه که اصلا بالا یادش نیوفته

خدا بزرگه امیدتو از دست نده

یه پلی استیشن بخر، بشینید دو نفری بازی کنید، همچین معتاد پلی استیشن بشه که سالی یه بار نوروز بره بال ...

شاعرک این استیکرات چرا درشتن؟

منم میخام😭

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
باید ببینی شوهرت رگ خوابش چیه.چرا اینقد میره اونجا.مامانش چیکار میکنه که اینهمه دوس داره بره. بعد خ ...

خیلی تلاش کردم حتی مشاوره هم رفتیم آخرش گفت تو هرچی بگی نرو من بیشتر میرم

منم هشت ساله با مادرشوهر تو ی ساختمون میشینم . تا سه ساله پیش هرروز بساطش همین بود شب تا صبح خونه مادرش.

اما سه سال پیش قهر کرد با اینکه تویه یه ساختمون هستیم سه ساله سه بار رفته خونش یکم فروردین ۹۴ یکم فروردین ۹۵ و یکم فروردین ۹۶.

ولی من خودم سه چهار روز یبار میرم سر میزنم

خدایا پسر💙 و دخترِ💖 گل منو برام نگه دار